Úspěšné komorní koncerty klarinetisty Milana Arnera a Stupkova kvarteta Olomouc

Publikováno 20.06.2018 11:16 Filgasová Dagmar


Obrázek
Začíná: 06.06.2018
Končí: 06.06.2018
Kde: Olomouc

Komorní koncert nevidomého klarinetisty Milana Arnera  a Stupkova kvarteta Olomouc

Ve středu 6. 6. 2018 se v Mozartově sále Moravské Filharmonie Olomouc v rámci 24. ročníku festivalu Dny umění nevidomých na Moravě uskutečnil Komorní koncert nevidomého klarinetisty Milana Arnera a Stupkova kvarteta Olomouc.

Koncert začínal v 18:00 hodin a chvíli před jeho začátkem bylo nutné přinést do hlediště židle navíc, protože kapacita sálu již byla naplněna.

Kromě pracovníků Oblastní odbočky SONS Olomouc a jejích členů si koncert nenechali ujít ani diváci z řad veřejnosti. Z Prahy nás svou návštěvou poctila vedoucí Oddělení sociálních služeb SONS Ing. Marie Kuncová a mezi diváky usedl i světově známý fotograf prof. Mgr. Jindřich Štreit, dr. h. c.

Úvodní slovo ke koncertu pronesl p. Jan Příborský, který obecenstvu Milana Arnera a Stupkovo kvarteto představil. Milan Arner vyprávěl o svých cestách po světě a zážitcích spojených s jeho hudbou. Díky tomu, co jsme slyšeli, jsme věděli, že půjde o nádherný zážitek a naše očekávání se naplnilo. Za tento krásný zážitek bychom Milanu Arnerovi i hudebníkům Stupkova kvarteta chtěli srdečně poděkovat. Naše díky patří také Moravské filharmonii za možnost uspořádat koncert v Mozartově sále.

K tomuto článku přikládáme fotografie z koncertu. Snad na Vás díky nim alespoň trochu dýchne slavnostní atmosféra, kterou jsme si my v hledišti vychutnali naživo.

 

 

 

 


Obrázky