Výprava na Severní pól - závěr

Publikováno 27.02.2022 23:02 Hluší Zdeněk


Domů jich, bohužel, dorazilo jen 51. Naše nejstarší účastnice, černá labradorka Clea, během poslední etapy zamířila za Duhový most. Určitě tam bude všem našim bývalým pomocníkům vyprávět o dobrodružstvích, která s velkou psí partou zažila.

Naše velké putování by se neobešlo bez řady pomocníků, kteří svými znalostmi a nápady přispívali k tomu, aby popisy tras byly pestré a zajímavé.

Chceme tedy poděkovat Martinovi Hlaváčovi za prostudování mapových podkladů a Ráchel Skleničkové za vyhledání zajímavých zvukových ukázek.

Kromě zážitků jsme si z cesty přivezli i hromadu třpytivých sněhových vloček. Šikovná Martina Mošnová se postarala, aby neroztály, navázala je na stužky a vy je spolu s pamětním listem dostanete. Jen nám k tomu dejte trochu času.

A co bude dál?

Zatím žádný nový virtuální pochod nechystáme. Zlepšuje se počasí, uvolňují se protiepidemická opatření, a tak se budeme snažit spíš o akce „naživo“. I k těm vás rádi přizveme.

A pokud časem s virtuálními pochody znovu začneme, budeme rádi, když se na společné cestě opět sejdeme.

 

Za Klub držitelů vodicích psů

Stáňa a Vláďa Krajíčkovi s Cedrikem


Obrázky

Sněhové vločky jsme sbírali za svitu polární záře. (Hromádka různobarevných „vloček“ z třpytivých korálků) Sněhové vločky jsme sbírali za svitu polární záře. (Hromádka různobarevných „vloček“ z třpytivých korálků)
Každý pejsek dostane jednu. (Jednotlivé vločky jsou navlečené na stužkách a zabalené v malých průhledných sáčcích) Každý pejsek dostane jednu. (Jednotlivé vločky jsou navlečené na stužkách a zabalené v malých průhledných sáčcích)