Výprava na Severní pól odstartovala

Publikováno 02.01.2022 12:48 Hluší Zdeněk


Obrázek

Sotva medově hnědý Nathánek sfoukl všechny čtyři svíčky ze svého narozeninového dortu a sbalil si batůžek, vyrazil na českobudějovické náměstí. Tam už ho čekal kamarád Valda, aby společně se svými lidmi odstartovali první letošní výpravu.

Proč cestu na Severní pól začínáme právě v Budějovicích, kolik nás je a kudy naše cesta povede, to se v průběhu následujících dnů budete dozvídat z naší stránky.

A vy, kteří jdete s námi, nezapomeňte každou neděli večer poslat své výsledky. Víme, že první etapa bude jen krátká, ale i za ty dva dny určitě pár zajímavých míst navštívíme.

Na společnou cestu se těší

Cedrik a spol.


Obrázky

Nathan správný směr spolehlivě vyčuchá. (Před obrovským vánočním stromem na českobudějovickém náměstí stojí Petra a Roman se svými psy. Zatímco černý Valda čeká na povel, Nathan má hlavu skloněnou a nejspíš chce vyčenichat správný směr.) Nathan správný směr spolehlivě vyčuchá. (Před obrovským vánočním stromem na českobudějovickém náměstí stojí Petra a Roman se svými psy. Zatímco černý Valda čeká na povel, Nathan má hlavu skloněnou a nejspíš chce vyčenichat správný směr.)