Vánoční tvoření s Bárou.

Publikováno 27.11.2020 14:25 Novotný Karel


Obrázek

Vánoční tvoření s Bárou

Milí přátelé a příznivci KC Vrchlická,

začíná advent a vánoce, už klepou na dveře. Je to doba setkávání, punče a tvoření. Jenže virus ne a ne pustit kliku. Drží nás doma a scházet se můžeme jen poskrovnu.

KC Vrchlická Vám i přes to připravilo tvořivou dílnu s Bárou. Abychom dostáli všem nařízením, ale i přirozeným bezpečnostním pravidlům a virus nechytli, nabízí KC Vrchlická individuální tvoření ve složení: Bára plus maximálně tři osoby najednou. Podle momentálního nařízení vlády by nás mohlo být dokonce i šest. Ale proč pokoušet osud? Nabízíme čas od pondělí 30. 11. do pátku 4. 12. 2020. V případě, že Vám nebude tento týden vyhovovat, můžeme se sejít i po 7. 12. 2020. Svou účast si, prosím, objednejte na telefonu: 778 403 702.

 

Víte, že krásný svícen na sváteční stůl, věnec na dveře, či ozdoba ve formě závěsu může i vonět? Budeme vyrábět vánoční dekorace, kde prim budou hrát především přírodní materiály. Kromě zelených větévek použijeme sušené pomeranče, badyán, skořici, hřebíček. Připraveno je však i dostatek té třpytivé nádhery, bez které se vánoce tak jako tak neobejdou.

A ještě jedna dobrá zpráva. Veškerý materiál na výrobu a zdobení je pro Vás zdarma. Díky štědré pomoci nadačního fondu Českého rozhlasu Světluška si můžete vybrat ze široké nabídky svíček, stuh a mnoha rozmanitých dekorací. Stačí jen přijít, vytvořit si vlastnoručně parádu právě ve vašem stylu a odnést si ji domů. Takže neváhejte a volejte. Jednou zakoupená zásoba dekorací se bude jen ztenčovat.

S sebou nemusíte mít nic. Avšak máte li doma nějakou nádobu, třeba krajáč po babičce, která je vám milá a kterou byste chtěli do dekorace zakomponovat, přineste si ji.

Na Vás a vaše nápady se těší Bára!