Vánoční koncert v Bílém sále zámku Kinských v Lešné

Publikováno 08.01.2019 10:31 Odbočka Vsetín


Obrázek

Pěkným koncertem se naladili někteří členové ze vsetínské odbočky spolu s příznivci z veřejnosti, zástupcem obce a sponzory.

Dne 21. prosince 2018, již v úplný vánoční předvečer, se sešlo 60 příznivců hudby mladší i starší věkové kategorie, aby důstojně zakončili rok a naladili se na přicházející vánoční svátky.

Na tuto slavnostní atmosféru nás přijel z Prahy pobavit a zároveň dojmout nevidomý zpěvák Radek Žalud. Pečlivě připraveným repertoárem písní různého žánru, ale hlavně koledami se Radkovi podařilo posluchače nejen zaujmout, ale i dojmout, rozptýlit     a přinést slavnostní náladu na přicházející vánoce.

V této dobré pohodě se přítomní přemístili do dalších zámeckých prostor, kde při malém občerstvení a opět za hudebního doprovodu při přípitku a proneseného zpěvu písně „Ta naše písnička česká“, byl ukončen nejen koncert, ale i plodný rok 2018.

Odbočka Vsetín spolu s FC Lhotka n. B. děkuje vedení zámku za umožnění uspořádání koncertu v nádherném prostředí Bílého sálu, kde se mimo jiné pořádají i svatby a další slavnostní akty, dále odboru kultury městu Valašské Meziříčí za finanční podporu, obci Lešná a všem příznivcům za náklonnost, ze které se rádi budeme těšit i v nadcházejícím období.

 

Ludmila Pavelková 


Obrázky