VYDAŘENÁ NOVOROČNÍ STROMOVKA

Publikováno 03.01.2024 20:24 KDVP


Obrázek

U Výstaviště v pražských Holešovicích se sešlo šest vodicích psů, dva psi asistenční, čtyři štěňata z SVVP v předvýchově a tři psi domácí, z toho dva „útuláčci“. Původně jich mělo být ještě víc, jenže mezi lidmi řádila viróza, takže naše skupinka čítala jen šestadvacet „dvounožců“.

Opět se tu sešli staří známí, navázala se i nová přátelství, předvychovatelé měli možnost poznat, jak asi budou jednou jejich odchovanci svým nevidomým pánům pomáhat.

Už teď plánujeme další společné akce, na kterých rádi přivítáme nejen naše členy, ale i další milovníky psů, ochotných nahlédnout do našeho světa.


Obrázky

Společné foto před zahájením. Společné foto před zahájením.
Až z Brna přijel se svým pánem zlatý retrívr Kewin. Až z Brna přijel se svým pánem zlatý retrívr Kewin.
Vyrážíme. Vpředu labradorka Cilka se svými lidmi – do Stromovky chodí často a tak se ujala vedení. Vyrážíme. Vpředu labradorka Cilka se svými lidmi – do Stromovky chodí často a tak se ujala vedení.
Psí dorost: Vpředu pózuje čtyřměsíční labrador Ozzy, za ním sedmiměsíční goldenka Nubi s paničkou. Nejmladší účastnici, tříměsíční labradorku Pixi, víc než focení zajímá obsah paniččiny kabelky. Psí dorost: Vpředu pózuje čtyřměsíční labrador Ozzy, za ním sedmiměsíční goldenka Nubi s paničkou. Nejmladší účastnici, tříměsíční labradorku Pixi, víc než focení zajímá obsah paniččiny kabelky.
Běhání, čmuchání a psí hrátky. Běhání, čmuchání a psí hrátky.