VODICÍ PSI V PIVOVARU

Publikováno 30.09.2023 21:27 KDVP


Obrázek

Předem ohlášené skupinky se ujal skvělý průvodce, pan Ondra. Jeho zajímavý výklad a podrobný popis plně vynahradil  skutečnost, že nevidomí neměli téměř žádnou příležitost k haptické prohlídce.

Během exkurze i následného oběda vládla přátelskáatmosféra, v případě potřeby všichni průvodci ochotně pomáhali i těm, kteří přijeli jen v doprovodu čtyřnohého parťáka.

A Nathan, Valda, Yzzy, Harry a Paletka zase prokázali, že s dobře vychovaným vodicím psem se nevidomý může vydat téměř kamkoliv.

Za skvěle připravenou akci děkujeme Petře Šulcové, vedoucí Jihočeské smečky, za fotografie průvodcům.


Obrázky

Jihočeská parta se na plzeňském nádraží sešla s účastníky z Kladna, Žatce a Brna. Jihočeská parta se na plzeňském nádraží sešla s účastníky z Kladna, Žatce a Brna.
V Informačním centru – dvou i čtyřnozí návštěvníci pozorně poslouchají výklad o historii pivovarnictví. V Informačním centru – dvou i čtyřnozí návštěvníci pozorně poslouchají výklad o historii pivovarnictví.
Na nádvoří pivovaru. Vpředu Hedvika s Harrym, zprava pak Roman s Valdou, Eva s Paletkou, Jiřka s Yzzy a Petra s Nathanem. Na nádvoří pivovaru. Vpředu Hedvika s Harrym, zprava pak Roman s Valdou, Eva s Paletkou, Jiřka s Yzzy a Petra s Nathanem.
. Ve sklepních prostorách se asi pejskům příliš nelíbilo. . Ve sklepních prostorách se asi pejskům příliš nelíbilo.
Z největší dálky – až z moravské metropole – přijela Eva s Paletkou. Z největší dálky – až z moravské metropole – přijela Eva s Paletkou.