VODICÍ PSI V BOTANICKÉ ZAHRADĚ

Publikováno 08.03.2024 20:50 KDVP


Obrázek

Výstava pro všechny smysly byla opravdu zajímavá a každý si tu přišel na své. Někoho nejvíc zaujaly výrobky z bambusu a jiný se pokoušel rozeznít netradiční hudební nástroje. milovníci příběhů o Soudci Ti už vědí, jak vypadal třecí kámen , na kterém si písař musel nejdřív připravit tuž, hmatem se dal prohlédnout i čínský znak pro strom. Ohmatat se daly i napodobeniny tropického ovoce, zvětšený model bource morušového, očichat jsme mohli různé druhy koření  a ochutnat kousek plodu chlebovníku nebo moruši.

Ti, kdo pro cestu zpět k autobusu zvolili procházku vinicí svaté Kláry, našli ještě dvě zajímavá zastavení, kde si mohli vyzkoušet, kolik druhů ovoce a koření po čichu poznají.

Nám dvounožcům se společná návštěva Botanické zahrady moc líbila, co si o tom myslí psí účastníci se doposud zjistit nepodařilo.


Obrázky

U plakátu, upozorňujícího na výstavu, se nechaly vyfotografovat absolventky SVVP Jinonice Illy a Grace se svými páníky. U plakátu, upozorňujícího na výstavu, se nechaly vyfotografovat absolventky SVVP Jinonice Illy a Grace se svými páníky.
Posloucháme výklad. Posloucháme výklad.
Co si to ta panička prohlíží?“ Chtěla by vědět Cilka. Kdyby věděla, že je to mlýnek na rýži, asi by ztratila o průzkum zájem. Co si to ta panička prohlíží?“ Chtěla by vědět Cilka. Kdyby věděla, že je to mlýnek na rýži, asi by ztratila o průzkum zájem.
Vláďa se snaží po čichu rozeznat různé druhy ovoce. Vláďa se snaží po čichu rozeznat různé druhy ovoce.