Turistika s vodicím psem?

Publikováno 06.06.2022 22:16 Hluší Zdeněk


Proč ne? Je doba výletů a chlupatý parťák určitě rád zažije něco nového. Jen člověk nesmí zapomenout motivaci v podobě dobře naplněného pamlskovníku, misku a lahev vody, možná ručník, kdyby si snad miláček cestou dopřál nějakou tu koupel.

A tak jako si člověk bere na túru dobře vyšlápnuté boty, tak by i pes měl mít pohodlný postroj, případně si část trasy užít jen tak „po pejskovsku“.

Podívejte se na pár turistických vzpomínek našich členek, a jestli máte podobné, určitě se také pochlubte!

 


Obrázky

 Nathánek vyrazil s paničkou Petrou na veřejný pochod Švejkova padesátka do okolí Písku. Nathánek vyrazil s paničkou Petrou na veřejný pochod Švejkova padesátka do okolí Písku.
„Lákal mě velice pochod Týnec-Prčice“, pobrukovala si unavená Adélka. A v tlapkách měla určitě víc než těch 42 kilometrů, které ušla její velitelka Oli. „Lákal mě velice pochod Týnec-Prčice“, pobrukovala si unavená Adélka. A v tlapkách měla určitě víc než těch 42 kilometrů, které ušla její velitelka Oli.
„Až na vrcholky hor, paničko Jolano? Tak dobře. Sněžku už jsem zvládla a zdolám i další, jako že se Feminka jmenuju!“ „Až na vrcholky hor, paničko Jolano? Tak dobře. Sněžku už jsem zvládla a zdolám i další, jako že se Feminka jmenuju!“