Společenské deskové a karetní hry pro nevidomé i vidomé

Publikováno 22.09.2023 10:37 Železník Vojtěch


Obrázek
Dne: 27.09.2023 17:00
Kde:

Vážení přátelé, srdečně Vás zveme na první díl online besedy o Společenských deskových a karetních hrách pro nevidomé i vidomé

 KDY?   Ve středu 27. září v 17:00 hodin

KDE?    v aplikaci Teams – přihlašovací formulář na tomto odkazu:
https://1url.cz/@prihlaseni_beseda_deskove_hry

 

Společenské deskové a karetní hry pro nevidomé i vidomé

 Srdečně vás zveme na první díl online besedy o společenských deskových a karetních hrách pro nevidomé i vidomé

V prvním díle se dozvíte, co je Společenství duševních sportů a kdo za tímto projektem stojí, o přínosech hraní deskových a karetních her, o možnosti zapojit se do různých soutěží a olympiád a v první části si podrobněji povíme o hrách, které mohou hrát nevidomí i vidomí hráči bez potřeby znalosti Braillova bodového písma. V říjnu bude následovat druhý díl, kde podrobně probereme náročnější hry, u kterých je potřeba znát alespoň základní znaky bodové abecedy.

Pokud máte chuť objevit nové možnosti jak trávit volný čas při offline zábavě s rodinou a přáteli, nebo si najít nový koníček či komunitu lidí se zrakovým postižením, připojte se k nám prostřednictvím aplikace Microsoft Teams a nechte se inspirovat.

Na tuto besedu je nutné se přihlásit pomocí formuláře Microsoft. Pokud byste měli jakékoliv potíže s vyplněním formuláře, kontaktujte telefonicky Petru Trunečkovou na tel:736 671 586 Ta vám s vyplněním pomůže. Případně kontaktujte pracovníka SONS ve vašem okolí. Formulář lze vyplnit z jakéhokoliv počítače, či mobilního zařízení. Není tedy třeba vyplňovat z vlastního počítače.
Po vyplnění formuláře, vám bude na email zaslán odkaz pro připojení ke schůzce. Nejpozději však hodinu před plánovaným začátkem akce. Tedy v 16:00. Přihlášky provedené po 16:00 Již nebudeme schopni odbavit.
Formulář se vám zobrazí také po načtení tohoto QR kódu.

Od 16:00 se můžete zkušebně připojit pro vyzkoušení funkčnosti připojení a mikrofonu. Po 17:00 již nemáme kapacitu tyto záležitosti řešit. Děkujeme za pochopení.

Doporučujeme také pročíst si návod a informace o připojování na následujícím odkazu.

https://www.sons.cz/Navod-na-pripojeni-ke-schuzce-v-MS-Teams-P4012017.html

 

Za tým SONS online, Hanka Petrová


Obrázky

QR kód pro načtení přihlašovacího formuáře QR kód pro načtení přihlašovacího formuáře