S bílou holí a třemi dětmi vlakem po evropě

Publikováno 10.01.2023 13:56 Železník Vojtěch


Obrázek

S BÍLOU HOLÍ A TŘEMI DĚTMI VLAKEM PO EVROPĚ

 

Pozvánka na online besedu s Petrem Schnaubeltem

KDY?    Ve středu 25. ledna v 17hodin

KDE?    v aplikaci Teams – přihlašovací formulář na tomto odkazu:
https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=OUpVVwzsPkyNjI37NARprNGVa0r2qq1Lmbq4-P1EwKFURTRTSjZUTlhYQldZOUdFTlY2OFc2RVdVNS4u

S bílou holí a třemi dětmi na cestách Evropou

Srdečně vás zveme na druhou část cestovatelské besedy O tom, jak cestují nevidomí manželé se třemi malými dětmi. Tentokrát si budeme povídat s Petrem Schnaubeltem. Dozvíme se, jak vlakem procestovali Evropu. Které země navštívili a co je na cestách potkalo.

Na tuto besedu je nutné se přihlásit pomocí formuláře Microsoft. Pokud byste měli jakékoliv potíže s vyplněním formuláře, kontaktujte telefonicky Petru Trunečkovou na tel:736 671 586 Ta vám s vyplněním pomůže. Případně kontaktujte pracovníka SONS ve vašem okolí. Formulář lze vyplnit z jakéhokoliv počítače, či mobilního zařízení. Není tedy třeba vyplňovat z vlastního počítače.
Po vyplnění formuláře, vám bude na email zaslán odkaz pro připojení ke schůzce. Nejpozději však hodinu před plánovaným začátkem akce. Tedy v 16:00. Přihlášky provedené po 16:00 Již nebudeme schopni odbavit.
Formulář se vám zobrazí také po načtení QR kódu pod tímto příspěvkem.

Místnost v Teams bude přístupná od 16:00. hodin. Od této doby do 17 je dobré využít k vyzkoušení funkčnosti připojení a mikrofonu. Po 17:00 hodině již nemáme kapacitu tyto záležitosti řešit. Děkujeme za pochopení.

Těšíme se na Vás!

Technické podmínky účasti – stabilní připojení k internetu, funkční PC nebo mobil, sluchátka a mikrofon, je-li třeba. Pro poklidný průběh akce doporučujeme vyhradit si čas pouze na tuto aktivitu, zvolit vhodné a klidné prostředí bez zbytečných ruchů okolí. Děkujeme.
Doporučujeme také pročíst si návod a informace o připojování na následujícím odkazu.https://www.sons.cz/Navod-na-pripojeni-ke-schuzce-v-MS-Teams-P4012017.html

Za tým SONS online, Hanka Petrová


Obrázky

QR kód pro načtení přihlašovacího formuláře QR kód pro načtení přihlašovacího formuláře
QR kód pro načtení přihlašovacího formuáře QR kód pro načtení přihlašovacího formuáře