Prostějov - administrativní pracovník / pracovník v sociálních službách

Publikováno 15.01.2024 11:17 Zajíc Luboš


Do Prostějovské odbočky hledáme milou, komunikativní a dynamickou osobu, která má vysokou míru taktu a přátelské vystupování.

Co vás čeká?

administrativní práce na pracovišti, které poskytuje služby osobám s těžkým zrakovým postižením ( základní poradenství, volnočasové aktivity, osvěta o životě s těžkým zrakovým postižením pro veřejnost), organizace a účast na volnočasových aktivitách a osvětových akcích odbočky, organizování sbírky a získávání finančních prostředků, celková podpora dobrovolných funkcionářů.

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít?

min. úplné střední všeobecné vzdělání, dobrou znalost práce na PC a on-line prostředí (Office, Outlook, Internet, MS Teams), spolehlivost, flexibilitu, kreativitu, organizační schopnosti, schopnost samostatně plnit úkoly podle aktuálních potřeb organizace, nadšení pro práci s lidmi, kladný vztah ke starším lidem

Výhodou bude:

zkušenosti v práci s lidmi se zrakovým postižením, s vedením pracoviště a s prací v administrativě, kurz pracovníka v sociálních službách vítán (není podmínkou), ŘP (není podmínkou)

Co vám můžeme nabídnout:

zkrácený úvazek, 5 týdnů dovolené, sick days, možnost stát se součástí velké celostátní organizace, která již mnoho let pomáhá nevidomým, smysluplnou a rozmanitou práci s velkou možností seberealizace

Těšíme se na Vás!