PSÍ VÝPRAVA K ROKYTCE

Publikováno 23.08.2023 15:40 KDVP


Každá větší akce se musí plánovat v předstihu, protože je třeba ověřit a zařídit spoustu zdánlivých drobností, aby v samotném průběhu pokud možno nedošlo k problémům.

To, co se ovlivnit nedá, je počasí a zdravotní stav přihlášených.

A tak při hrozbě více než třicetistupňového vedra někteří zájemci účast na akci „SMOČME TLAPKY V ROKYTCE“ raději vzdali; pár lidí a psů pak odpadlo kvůli náhlým zdravotním potížím.


Obrázky

Na srazu – skupinka lidí a psů ve stínu za dolnopočernickým nádražím. Na srazu – skupinka lidí a psů ve stínu za dolnopočernickým nádražím.
Víte, co má blonďák Darwin, černý Harry a maličká světlá Čipinka společného? Jsou to poloviční sourozenci! A tímto zdraví tátu Bonifáce Víte, co má blonďák Darwin, černý Harry a maličká světlá Čipinka společného? Jsou to poloviční sourozenci! A tímto zdraví tátu Bonifáce
„Říkají mi Harry, slečno.“ „Těší mě, já jsem Princezna Grace.“ Takhle nějak si určitě povídali dva černí labradoři při vzájemném očichávání. „Říkají mi Harry, slečno.“ „Těší mě, já jsem Princezna Grace.“ Takhle nějak si určitě povídali dva černí labradoři při vzájemném očichávání.
Jdeme alejí. Vpředu vidíme Lucii se štěnětem a Petru s pudlem. Jdeme alejí. Vpředu vidíme Lucii se štěnětem a Petru s pudlem.
Darwin, Harry a Grace převádějí své lidi přes vozovku, Ondra a Lidka dohlížejí. Darwin, Harry a Grace převádějí své lidi přes vozovku, Ondra a Lidka dohlížejí.
Přestávka na občerstvení. Paničky vyndaly misky, nalily vodu. Vpředu se o jeden nápoj dělí Smolíček a Hugo, pyšnící se novým postrojem. Přestávka na občerstvení. Paničky vyndaly misky, nalily vodu. Vpředu se o jeden nápoj dělí Smolíček a Hugo, pyšnící se novým postrojem.
Harry a Darwin už se napili a jsou připraveni vyrazit dál, ale ti vzadu se k tomu pořád ještě nemají! Harry a Darwin už se napili a jsou připraveni vyrazit dál, ale ti vzadu se k tomu pořád ještě nemají!
„Tak do tohohle rybníka si nenamočím ani tlapku!“ Ofrňuje se pudl Hensey. „Tak do tohohle rybníka si nenamočím ani tlapku!“ Ofrňuje se pudl Hensey.
„V téhle tůňce by mohla být prima koupačka,“ rozumuje Harry. Čipinka po jeho vzoru očichává terén. „V téhle tůňce by mohla být prima koupačka,“ rozumuje Harry. Čipinka po jeho vzoru očichává terén.
„Jestli být VODICÍM PSEM znamená zažívat takovéhle prima procházky s kámošema, tak to já se tedy budu pilně učit. Ale teď mi, prosím, laskavě očistěte kožíšek, jsem přece dáma!“ „Jestli být VODICÍM PSEM znamená zažívat takovéhle prima procházky s kámošema, tak to já se tedy budu pilně učit. Ale teď mi, prosím, laskavě očistěte kožíšek, jsem přece dáma!“