Online beseda se zástupci nadačního fondu Světluška

Publikováno 16.01.2024 12:55 Železník Vojtěch


Obrázek
Začíná: 31.01.2024 17:00
Končí: 31.01.2024 19:00
Kde:

Vážení přátelé, srdečně Vás zveme na online besedu se zástupci nadačního fondu Světluška


KDY?    Ve středu 31. ledna v 17:00 hodin

KDE?    v aplikaci Teams – přihlašovací formulář na tomto odkazu:
https://1url.cz/@prihlaseni_beseda_se_svetluskou

V loňském roce oslavil nadační fond Českého rozhlasu Světluška již 20 let. Srdečně vás zveme na online besedu, na které se dozvíte, jak konkrétně Světluška nevidomým pomáhá, jak získává prostředky, na co vše můžete využít příspěvek a jak jej získat. A také o půjčovně kompenzačních pomůcek a sportovního vybavení, kterou Světluška provozuje.

O tom všem si budu povídat s ředitelkou paní Gabrielou Drastichovou, koordinátorkou příspěvků pro jednotlivce paní Marií Kurhajcovou a  slečnou Andreou Hlaváčkovou, která má na starosti klienty půjčovny."

Na tuto besedu je nutné se přihlásit pomocí formuláře Microsoft. Pokud byste měli jakékoliv potíže s vyplněním formuláře, kontaktujte telefonicky Petru Trunečkovou na tel:736 671 586 Ta vám s vyplněním pomůže. Případně kontaktujte pracovníka SONS ve vašem okolí. Formulář lze vyplnit z jakéhokoliv počítače, či mobilního zařízení. Není tedy třeba vyplňovat z vlastního počítače.
Po vyplnění formuláře, vám bude na email zaslán odkaz pro připojení ke schůzce. Nejpozději však hodinu před plánovaným začátkem akce. Tedy v 16:00. Přihlášky provedené po 16:00 Již nebudeme schopni odbavit.
Formulář se vám zobrazí také po načtení QR kódu pod tímto příspěvkem.

Od 16:00 se můžete zkušebně připojit pro vyzkoušení funkčnosti připojení a mikrofonu. Po 17:00 již nemáme kapacitu tyto záležitosti řešit. Děkujeme za pochopení.

Doporučujeme také pročíst si návod a informace o připojování na následujícím odkazu.

https://www.sons.cz/Navod-na-pripojeni-ke-schuzce-v-MS-Teams-P4012017.html


Obrázky

QR kód pro načtení přihlašovacího formuáře QR kód pro načtení přihlašovacího formuáře