Online beseda - Příběh sochařky

Publikováno 25.04.2023 10:42 Železník Vojtěch


Obrázek
Začíná: 31.05.2023 17:00
Končí: 31.05.2023 18:30
Kde: https://1url.cz/@prihlaseni_beseda_Machalova

Online beseda - Příběh sochařky

Srdečně vás zveme na besedu o životě ve tmě, plném barev, tvarů a vůně hlíny.

KDY?     Ve středu 31. května v 17:00 hodin

KDE?     v aplikaci Teams – přihlašovací formulář na tomto odkazu:
https://1url.cz/@prihlaseni_beseda_Machalova

Online beseda - Příběh sochařky

Když její vrstevnice řešily diskotéky a kluky, ona přišla o zrak. Na osud se však nezlobí. Vždyť jí dal milujícího manžela, zdravou dcerku a dar tvořit krásné sochy. Setkání s ní vám okamžitě zlepší náladu. Marianna Machalová - Jánošíková je veselá, usměvavá a optimisticky naladěná žena. Když si s ní povídáte, vůbec nemáte pocit, že trpí velmi závažným a bolestivým autoimunitním onemocněním kloubů.

Srdečně vás zveme na besedu o životě ve tmě, plném barev, tvarů a vůně hlíny.
 

Na tuto besedu je nutné se přihlásit pomocí formuláře Microsoft. Pokud byste měli jakékoliv potíže s vyplněním formuláře, kontaktujte telefonicky Petru Trunečkovou na tel:736 671 586 Ta vám s vyplněním pomůže. Případně kontaktujte pracovníka SONS ve vašem okolí. Formulář lze vyplnit z jakéhokoliv počítače, či mobilního zařízení. Není tedy třeba vyplňovat z vlastního počítače.
Po vyplnění formuláře, vám bude na email zaslán odkaz pro připojení ke schůzce. Nejpozději však hodinu před plánovaným začátkem akce. Tedy v 16:00. Přihlášky provedené po 16:00 Již nebudeme schopni odbavit.
Formulář se vám zobrazí také po načtení QR kódu pod tímto příspěvkem.

Místnost v Teams bude přístupná od 16:00. Od této doby do 17 je dobré využít k vyzkoušení funkčnosti připojení a mikrofonu. Po 17:00 již nemáme kapacitu tyto záležitosti řešit. Děkujeme za pochopení.

Těšíme se na Vás!

Technické podmínky účasti – stabilní připojení k internetu, funkční PC nebo mobil, sluchátka a mikrofon, je-li třeba. Pro poklidný průběh akce doporučujeme vyhradit si čas pouze na tuto aktivitu, zvolit vhodné a klidné prostředí bez zbytečných ruchů okolí. Děkujeme.
Doporučujeme také pročíst si návod a informace o připojování na následujícím odkazu.https://www.sons.cz/Navod-na-pripojeni-ke-schuzce-v-MS-Teams-P4012017.html

 

 


Obrázky

QR kód pro načtení přihlašovacího formuláře QR kód pro načtení přihlašovacího formuláře