NATHÁNEK MEZI PŘEDŠKOLÁKY

Publikováno 25.05.2023 15:58 KDVP


Obrázek

Občas dostáváme i pozvání na besedy do mateřských školek.

Zaujmout ale taková mrňata  a udržet jejich pozornost není zrovna jednoduché.

Petra Šulcová z Českých Budějovic v doprovodu medového Nathánka to dokáže. Opakovaně navštěvuje předškoláky v mateřské škole v Křemži. Tentokrát se podařilo získat i několik fotografií, z nichž nadšení mrňousů z nich přímo čiší.

Díky, Petro!

#KDVPclenove


Obrázky

Na školní zahradě je chodníček s různými povrchy, po němž se běhá bosky. Na jeho konci je pak mělký bazének na opláchnutí nožiček. A právě ten zaujal vodomila Nathánka nejvíc. Na školní zahradě je chodníček s různými povrchy, po němž se běhá bosky. Na jeho konci je pak mělký bazének na opláchnutí nožiček. A právě ten zaujal vodomila Nathánka nejvíc.
Petra si s dětmi povídá o běžném životě nevidomých. Na fotografii je zachycena, jak předvádí rozpoznávání bankovek pomocí šablonky. Tuhle část programu může její čtyřnohý parťák klidně prospat. Petra si s dětmi povídá o běžném životě nevidomých. Na fotografii je zachycena, jak předvádí rozpoznávání bankovek pomocí šablonky. Tuhle část programu může její čtyřnohý parťák klidně prospat.
 „Ještě že jsem tak veliký a může mě hladit tolik dětí najednou,“ libuje si Nathánek. „Ještě že jsem tak veliký a může mě hladit tolik dětí najednou,“ libuje si Nathánek.