NA PODPORU VYSLOUŽILÝCH VODICÍCH PSŮ

Publikováno 16.06.2023 17:06 KDVP


Obrázek

V úterý 13.6. se na pódiu lovosického kulturního domu sešla na první pohled nesourodá společnost - ˇvysloužilá vodicí fenka Vendulka byla obklopena spoustou Koťátek i Koťat. Ta velká „K“ – jsou na místě, jde o dětské sbory lovosické 1. ZŠ. 

Šlo o už druhý charitativní koncert spolku Na vodítku. Program svým zpěvem obohatila i Vendulčina panička Kamila Koncová a určitě i tím přispělak naplnění pokladničky, z níž se po otevření vykutálelo víc než 5.000 kč. Ty poslouží na krmivo a veterinární ošetření pro další psí veterány.


Obrázky

Uprostřed pódia vidíme Kamilu s Katčiným synem lukášem, kteří zpívali sólo. Kamile u nohou leží Vendulka. Za sólisty stojí členové sboru v červených tričkách, vlevo na kraji pódia leží Katčina fletka Cairo. Katka stojí pod pódiem. Uprostřed pódia vidíme Kamilu s Katčiným synem lukášem, kteří zpívali sólo. Kamile u nohou leží Vendulka. Za sólisty stojí členové sboru v červených tričkách, vlevo na kraji pódia leží Katčina fletka Cairo. Katka stojí pod pódiem.
Graficky zpracované poděkování s uvedením výtěžku z 2. charitativního koncertu. Vybralo se 5.330 kč. Graficky zpracované poděkování s uvedením výtěžku z 2. charitativního koncertu. Vybralo se 5.330 kč.