Je tady Advent

Publikováno 15.12.2022 06:52 Hluší Zdeněk


Předvánoční období si užíváme všelijak– úklidem, pečením cukroví a sháněním dárků, návštěvou vánočních výstav, trhů a koncertů nebo třeba účastí na charitativních akcích.

Přinášíme vám několik střípků z mozajky různých aktivit našich členů – popisky najdete pod jednotlivými fotografiemi:


Obrázky

1. prosince se na svém tradičním Hafrtku sešla jihočeská parta. Společný oběd, vyřádění pejsků na psím hřišti a nakonec horký punč na vánočních trzích – tak jihočeši přivítali advent. 1. prosince se na svém tradičním Hafrtku sešla jihočeská parta. Společný oběd, vyřádění pejsků na psím hřišti a nakonec horký punč na vánočních trzích – tak jihočeši přivítali advent.
   Východočeská smečka se letos naposled sešla v hradecké restauraci U Pilňáčků, kde si krom dobrého jídla, pití a zábavy užívala při plánování dalších setkání. Určitě je na co se těšit. Východočeská smečka se letos naposled sešla v hradecké restauraci U Pilňáčků, kde si krom dobrého jídla, pití a zábavy užívala při plánování dalších setkání. Určitě je na co se těšit.
Na předvánočním posezení OO SONS Příbram nechyběl ani černý labrador Charlie. Předčasně tam oslavil své páté narozeniny a nechal se vyfotit s kolegyní Pradou. Na předvánočním posezení OO SONS Příbram nechyběl ani černý labrador Charlie. Předčasně tam oslavil své páté narozeniny a nechal se vyfotit s kolegyní Pradou.
Katka a Cairo spolu se ZUŠ Lovosice připravily v sále lovosického kulturního střediska benefiční akci ve prospěch vysloužilých vodicích psů.    Více o ní se dozvíte na stránce @Na vodítk.u Katka a Cairo spolu se ZUŠ Lovosice připravily v sále lovosického kulturního střediska benefiční akci ve prospěch vysloužilých vodicích psů. Více o ní se dozvíte na stránce @Na vodítk.u
Kamila zpívala na nejednom adventním koncertě. Fotografii poslala z vystoupení v Bakově. Kamila zpívala na nejednom adventním koncertě. Fotografii poslala z vystoupení v Bakově.