Jak probíhalo Klubové shromáždění KDVP

Publikováno 21.03.2023 14:17 Hluší Zdeněk


Obrázek

Tím, jak nás přibývá, je ale stále těžší najít k takovému setkání vhodné místo. Uvítali jsme proto nabídku Ing. Jitky Čejkové z VŠCHT, abychom se sešli v Respiriu této školy. Nabídla nám rovněž zajištění občerstvení a pomoc svých 4 studentů. Mladých pomocníků bylo nakonec 6, protože Eliška a Adélka přivedly i své partnery.

Nebyl tedy problém s doprovody od metra a tramvaje, s venčením pejsků,  roznášením občerstvení – zkrátka, kdo potřeboval, pomocnou ruku vždy našel.

My se tak mohli plně věnovat klubovým záležitostem a poté i setkávání se známými a poznávání nových kamarádů.

Celou dobu s námi byl i prezident SONS Mgr. Luboš Zajíc, se kterým jsme probrali nejrůznější záležitosti .  Během volné zábavy se pak mimo jiné seznámil i s tříměsíčním štěnětem černého labradora Kelvinem, kterého Jitka pro službu vodicího psa předvychovává.

Na setkání přišlo 28 členů s 21 čtyřnohými průvodci, 11 průvodců  lidských a 1 držitel vodicího psa, který chtěl vědět, co KDVP vlastně je. Nejspíš se mu mezi námi zalíbilo, protože ze shromáždění už Pavel odcházel jako náš člen a jeho dvouletá fenka Grace je u nás momentálně služebně nejmladším psem. A přidal se k nám i manžel naší členky Vlaďky Petr, kterého neodradilo ani to, že jsme ho už při příchodu „zapřáhli do práce“.

Děkujeme všem za příjemné setkání a už se těšíme, že se zase brzy, i když třeba ne v tak hojném počtu, sejdeme!

 

Stanislava Krajíčková


Obrázky

Slovo má prezident Ve velké světlé hale sedí u kulatých a oválných stolků účastníci shromáždění, jejich psi posedávají nebo polehávají v blízkosti páníčků. Prezident SONS  stojí za předsednickým stolem, vedle něj sedí tři členové Klubové rady. Slovo má prezident Ve velké světlé hale sedí u kulatých a oválných stolků účastníci shromáždění, jejich psi posedávají nebo polehávají v blízkosti páníčků. Prezident SONS stojí za předsednickým stolem, vedle něj sedí tři členové Klubové rady.
Jak se asi pudlíci Blis a Ashley cítili mezi tolika retrívry? Jak se asi pudlíci Blis a Ashley cítili mezi tolika retrívry?
Volná zábava. Všude plno lidí a psů, pohoda a dobrá nálada. Volná zábava. Všude plno lidí a psů, pohoda a dobrá nálada.