DORNOVKA PRO VODICÍ PSY TAKÉ V PRAZE

Publikováno 28.03.2023 09:22 Chlanda Luboš


I když je Dornova metoda považována za metodu alternativní, těší se u veřejnosti stále větší oblibě. Dozvěděli jsme se, že je možné ji provádět preventivně, i při akutních obtížích, je nicméně potřeba se dříve poradit s ošetřujícím veterinářem, zda je právě pro našeho pejska vhodná. Při výběru terapeuta je pak třeba dbát na jeho dostatečné vzdělání, praxi a ověřit si, zda terapeut spolupracuje s veterinárním lékařem.

Zatímco naši pejsci dostávali jeden po druhém do těla, páníčci prohodili pěkných pár slov u něčeho dobrého. Nezbývá než poděkovat paní doktorce za její čas a péči, vedení SONS za zapůjčení prostor, Anežce a Renatě za fotodokumentaci  a všem lidem i pejskům za dobrou náladu.

Kamila Koncová, Stáňa Krajíčková


Obrázky

Až z nejzápadnějšího cípu naší republiky si pro ošetření přijela černá labradorka Daki. Až z nejzápadnějšího cípu naší republiky si pro ošetření přijela černá labradorka Daki.
Dakinčin bráška, světlý labrador Darwin, měl o návštěvě Prahy nejspíš jiné představy, ale i on byl nakonec s terapií spokojený. Dakinčin bráška, světlý labrador Darwin, měl o návštěvě Prahy nejspíš jiné představy, ale i on byl nakonec s terapií spokojený.
Nejstarší opečovávanou účastnicí byla australanka Vendulka. Nejstarší opečovávanou účastnicí byla australanka Vendulka.