Co pro vás chystáme

Publikováno 10.02.2023 14:46 Železník Vojtěch


Obrázek

Vážení přátelé,

přinášíme další souhrn aktivit SONS online na zbytek února a březen.

Spolu s ním také odkaz na další zveřejněné video o pomůckách. Tentokrát je hostem rozhovoru Radek Žalud.

Přímý odkaz na rozhovor: https://youtu.be/waUS0TgxrDo

Jednotlivé pozvánky a program veškerých aktivit SONS online naleznete v dalších příspěvcích na této stránce.

V tomto článku uvádím pouze souhrn všech akcí s odkazy na přihlašovací formuláře a všeobecný popis toho, jak se přihlásit a následně připojit.

 Doporučuji sledovat naše stránky a facebook SONS ČR, pokud můžete. Tam se dozvíte všechny novinky a aktuality. 

DATUM ČAS NÁZEV AKCE ODKAZ PRO REGISTRACI
21.2.2023 17:00 Online trénink paměti - únor https://1url.cz/@prihlasovani_treninkpameti_unor
22.2.2023 17:00 K. Giebisch - Cesta k samostatnosti v domácnosti, ve městě i v podnikání https://1url.cz/@prihlaseni_besedakarelgiebisch 

22.3.2023

17:00

Beseda s Lindou Albrechtovou

https://1url.cz/@Prihlaseni_beseda_L_Albrechtova 

21.3.2023

17:00

Online trénink paměti-  březen

 https://1url.cz/@prihlaseni_treninkpametibrezen

     

 

 

 Jak se zaregistrovat a přihlásit? Je to opravdu jednoduché. 

Na tuto besedu je nutné se přihlásit pomocí formuláře Microsoft. Pokud byste měli jakékoliv potíže s vyplněním formuláře, kontaktujte telefonicky Petru Trunečkovou na tel:736 671 586 Ta vám s vyplněním pomůže. Případně kontaktujte pracovníka SONS ve vašem okolí. Formulář lze vyplnit z jakéhokoliv počítače, či mobilního zařízení. Není tedy třeba vyplňovat z vlastního počítače.

Po vyplnění formuláře, vám bude na email zaslán odkaz pro připojení ke schůzce. Nejpozději však hodinu před plánovaným začátkem akce. Tedy v 16:00. Přihlášky provedené po 16:00 Již nebudeme schopni odbavit.

Místnost v Teams bude přístupná od 16:00. hodin. Od této doby do 17 je dobré využít k vyzkoušení funkčnosti připojení a mikrofonu. Po 17:00 hodině již nemáme kapacitu tyto záležitosti řešit. Děkujeme za pochopení.

Technické podmínky účasti – stabilní připojení k internetu, funkční PC nebo mobil, sluchátka a mikrofon, je-li třeba. Pro poklidný průběh akce doporučujeme vyhradit si čas pouze na tuto aktivitu, zvolit vhodné a klidné prostředí bez zbytečných ruchů okolí. Děkujeme.
Doporučujeme také pročíst si návod a informace o připojování na následujícím odkazu.https://www.sons.cz/Navod-na-pripojeni-ke-schuzce-v-MS-Teams-P4012017.html