Červen v odbočce

Publikováno 25.06.2020 10:59 Odbočka Jeseník


Obrázek

Začátkem června jsme se bez jakéhokoliv plánování potkali s některými členy na vernisáži výstavy v divadle Petra Bezruče "Tvořím a recykluji". Radovali jsme se z náhodného společného setkání. Autorka výstavy předvedla krásné výrobky z použitých a vyřazených věcí, kterým dala nový vzhled a vytvořila nové pohádkové nebo realistické reliéfní plastiky. Výstava se moc líbila a potěšila naši duši.

První společnou oficiálně plánovanou odbočkovou akcí bylo posezení na zahrádce u jednoho našeho člena. Pro jeho nepřítomnost jsme však museli pohotově zvolit náhradní program. Naštěstí mezi účastníky byl i majitel další blízké zahrádky, na kterou nás pozval. Mohli jsme obdivovat jeho krásné pěstební úspěchy - brambory a zeleninu. Nakonec došlo i na kafe, čaj a špekáčky. I počasí vyšlo, sluníčko krásně svítilo, a když okolo čtvrté hodiny začalo bouřit, už jsme se rozcházeli a domů jsme se stihli vrátit ještě suchou nohou. 

První středeční klubové setkání proběhlo 24. 6. Dodatečně jsme oslavili Den matek a otců a aktuálně svátek Honzy. U výtečného občerstvení, jsme společně vzpomínali na prožívání doby koronavirové každého z nás. Příjemnou atmosféru setkání podbarvilo hraní na kytaru a společné zpívání.

Ve čtvrtek 25. 6. se nám podařilo potěšit duši i tělo. Nové síly jsme nabrali při odpočinku v solné jeskyni a nové podněty pro mysl v kině při promítání filmu Příliš osobní známost. Je znát, že všichni, kdo se přidali na červnové akce odbočky, si plnými doušky užívají každé společné setkání.

 


Obrázky