Beseda o zaměstnávání zdravotně znevýhodněných osob

Publikováno 13.02.2024 09:56 Železník Vojtěch


Obrázek
Začíná: 28.02.2024 17:00
Končí: 28.02.2024 18:30
Kde:

srdeč ně vás zveme na besedu o zaměstnávání osob se zdravotním postižením.


KDY?    Ve středu 28. února v 17:00 hodin

KDE?    v aplikaci Teams – přihlašovací formulář na tomto odkazu:
https://1url.cz/@prihlaseni_beseda_O_zamestnavani

 

Beseda o zaměstnávání lidí se zdravotním postižením

Mé pozvání přijala Kateřina Vargová, zástupkyně agentury práce pro osoby se zdravotním postižením OKROK.

OKROK Patří do skupiny sociálních podniků Etincelle, která dává práci téměř 200 lidem s hendikepem. Už patnáct let pracuje na  postupné změně pohledu na zaměstnávání lidí se zdravotním postižením. Vzdělává, informuje a předává zkušenosti.

 "Věříme, že kde není překážka, není hendikep,".  říká Kateřina Vargová. "Proto jsme se rozhodli jít O KROK dál a naše zkušenosti nabídnout zaměstnavatelům na otevřeném trhu práce. Pomáháme s výběrem zaměstnanců s hendikepem jak v korporátu, tak v malých firmách. Podporujeme obě strany v pozvolné adaptaci a bouráme bariéry."

 

Mé pozvání přijala také kolegyně Kamila Blažková, která má vlastní zkušenosti se spoluprací s pracovní agenturou. Věřím, že to bude velmi zajímavé setkání. Mimo jiné si pro nás paní Vranovů připraví pár rad jak na životopis, jak se připravit na pracovní pohovor, zda i nám, nevidomým umějí v OKROKU pomoci najít zaměstnání  apod..

Na tuto besedu je nutné se přihlásit pomocí formuláře Microsoft. Pokud byste měli jakékoliv potíže s vyplněním formuláře, kontaktujte telefonicky Petru Trunečkovou na tel:736 671 586 Ta vám s vyplněním pomůže. Případně kontaktujte pracovníka SONS ve vašem okolí. Formulář lze vyplnit z jakéhokoliv počítače, či mobilního zařízení. Není tedy třeba vyplňovat z vlastního počítače.
Po vyplnění formuláře, vám bude na email zaslán odkaz pro připojení ke schůzce. Nejpozději však hodinu před plánovaným začátkem akce. Tedy v 16:00. Přihlášky provedené po 16:00 Již nebudeme schopni odbavit.
Formulář se vám zobrazí také po načtení tohoto QR kódu.



Od 16:00 se můžete zkušebně připojit pro vyzkoušení funkčnosti připojení a mikrofonu. Po 17:00 již nemáme kapacitu tyto záležitosti řešit. Děkujeme za pochopení.

Doporučujeme také pročíst si návod a informace o připojování na následujícím odkazu.

https://www.sons.cz/Navod-na-pripojeni-ke-schuzce-v-MS-Teams-P4012017.html

 

Za tým SONS online, Hanka Petrová

 


Obrázky

QR kód pro načtení přihlašovacího formuáře QR kód pro načtení přihlašovacího formuáře