BÍLÁ PASTELKA A VODICÍ PSI

Publikováno 02.11.2023 15:24 KDVP


Obrázek

Víte, kolik peněz letos vynesla celostátní sbírka Bílá pastelka?

Krásné 4 670 551 korun!

A my máme radost, že na mnohých místech se pokladničky plnily i díky našim čtyřnohým pomocníkům, ať už klubovým pejskům, nebo dalším kamarádům. Pomáhali oblastním odbočkám, TyfloCentrům i Tyfloservisu.

Rádi se s vámi podělíme o pár pozdravů ze sbírkového dění.


Obrázky

Černý labrador Charlie po loňském úspěchu znovu v Sedlčanech přiložil tlapku k dílu. Pomohl vybrat krásných 17.869 Kč! Černý labrador Charlie po loňském úspěchu znovu v Sedlčanech přiložil tlapku k dílu. Pomohl vybrat krásných 17.869 Kč!
Hnědá fletička Cairo byla platnou posilou doprovodného programu, který v rámci sbírky Bílá pastelka už tradičně chystá ústecké TyfloCentrum. Hnědá fletička Cairo byla platnou posilou doprovodného programu, který v rámci sbírky Bílá pastelka už tradičně chystá ústecké TyfloCentrum.
Černá labradorka Darby dopomohla k naplnění pokladničky ve Frýdlantu – vybralo se do ní 3 408 Kč! Černá labradorka Darby dopomohla k naplnění pokladničky ve Frýdlantu – vybralo se do ní 3 408 Kč!
Bez vodicí kníračky Adélky by kasička hradeckého Tyfloservisu určitě nebyla tak plná! Bez vodicí kníračky Adélky by kasička hradeckého Tyfloservisu určitě nebyla tak plná!
A černý labrador do třetice – pilný Laco nám poslal pozdrav z Karlových Varů. A černý labrador do třetice – pilný Laco nám poslal pozdrav z Karlových Varů.
Letošní sbírka byla zakončena slavnostním programem na pražském Václavském náměstí. Fletík Fredy a pudl Hensey se drželi statečně, ale nakonec je to dění přecejen zmohlo. Letošní sbírka byla zakončena slavnostním programem na pražském Václavském náměstí. Fletík Fredy a pudl Hensey se drželi statečně, ale nakonec je to dění přecejen zmohlo.