7. VIRTUÁLNÍ POCHOD KDVP – TENTOKRÁT EVROPOU HUDEBNÍ

Publikováno 17.02.2024 20:27 KDVP


Obrázek

Naši cestu jsme zahájili „naživo“ akcí Novoroční Stromovka a po šesti týdnech ji v Praze zase ukončili.

Těch 168 tlapek, které statečně brázdily evropské cesty i cestičky, patřilo čtyřiatřiceti vodicím psům v činné službě, šesti psím důchodcům a dvěma statečným štěňatům v předvýchově. Ačkoliv byli ze šesti českých a jedné slovenské školy a hlásili se k deseti rasám nebo jejich křížencům, všichni se dobře snášeli a výpravu si užívali.

Celou akci jsme mohli připravit díky ochotným pomocníkům:

Adam Blažek dodal informace o hudebních festivalech a vyhledal většinu příslušných hudebních ukázek.

Barča Kosová nám podle map vytyčila trasu a pružně reagovala, když jsme dostali chuť odbočit do původně neplánovaných končin.

Vláďa Krajíček zpracovával články k jednotlivým etapám a dohledával další zajímavosti, zatímco jeho žena Stáňa měla na starosti tabulku s výkony, popoháněla účastníky, kteří zapomínali včas nahlašovat našlapané kilometry, a loudila fotografie.

Pár dní po skončení naší výpravy se labrador Cedrik rozběhl k lovosické poště, aby dohlédl na rozeslání originálních pamětních listů. Tentokrát jsme je nechali vyrobit v Atelionu, takže si přijdou na své jak vidící, tak nevidomí.

Z ohlasů účastníků víme, že se akce líbila, a už teď spřádáme plány na další výpravy a setkání - ať už virtuální, nebo „naživo“.

O pozvánky i vyprávění o jejich průběhu se s vámi zase rádi podělíme.


Obrázky

 Pamětní listy - vnější část - pro vidící Pamětní listy - vnější část - pro vidící
Pamětní listy - vnitřní část - bodové písmo a tyflografika Pamětní listy - vnitřní část - bodové písmo a tyflografika