Zajímavé online besedy.

Publikováno 05.06.2021 14:49 Novotný Karel


Obrázek

Přeji hezký den.

Pomalu se navracíme do normálního běhu života, počasí nás láká do přírody, už tolik času nechceme trávit doma, u PC. Ale přesto všechno vám chceme nabídnout v měsíci červnu ještě dvě poslední online besedy, které rozhodně stojí za to.

Proč?? Hlavně proto, že máme pozvaného člověka, který je zárukou, že předávané informace zaujmou každého, jsou podávané s odbornou znalostí, vtipem. Je to člověk, který se věnuje se zálibou turistickému průvodcování a hvězdám.

My s ním už několikrát poznávali Prahu, blízké okolí i do ciziny jsme měli tu čest se s ním nechat provázet a nikdy nezklamal.

 

V pondělí 7. června ve 14:00 hodin na odkazu https://meet.google.com/nbn-hqxp-jcg

bude beseda na téma – Toulky Prahou. Během hodiny s panem Bezouškou proletíme známá i málo známá místa města nad Vltavou. Připomeneme si i některá významná výročí vztahující se k letošnímu roku.

 

Druhá beseda na stejném odkazu bude probíhat dne 17. června od 17:00 hodin.

Tentokrát na téma -  Krásy Vesmíru. Dozvíte se netušené, třeba...Na které planetě je nejvyšší teplota? Na které planetě trvá jeden den delší dobu než jeden rok? Kolik by člověk vážil na jednotlivých planetách? Jak dlouho bychom cestovali ze Země na Slunce? Co tu jednou zbyde po našem Slunci?

si i Prima víkend a v pondělí na ouško se těší pracovníci OO SONS Kyjov

 

 

 

Hana Vrtková

vedoucí pracoviště Kyjov, sociální pracovnice

 

Sjednocená organizace nevidomých a slabozrakých České republiky, zapsaný spolek oblastní odbočka v Kyjově Komenského 617

697 01 Kyjov

tel: 737 72 15 04

IČ: 65399447

DIČ: CZ65399447

číslo účtu: 157 943 349/0300

facebook: Hana Vrtková

e-mail: kyjov-odbocka@sons.cz

https://www.sons.cz/kyjov

 

JIŽ 30 LET JSME TADY, ABYCHOM POMÁHALI ZRAKOVĚ POSTIŽENÝM