ZRUŠENO - Zpívám a hraju

Publikováno 06.07.2022 10:07 Železník Vojtěch


Začíná: 13.07.2022
Končí: 13.07.2022 17:00
Kde: 18:30

Beseda plná muziky s Radimem Vojtkem

 

Z DŮVODU NEMOCI ZRUŠENO. Nový termín bude upřesněn.

 

Přijměte pozvání na online besedu plnou muziky s Radimem Vojtkem..

KDY:      středa 13. července od 17:00

KDE:      v aplikaci Teams – přihlašovací formulář na tomto odkazu:
https://forms.office.com/r/qiRitjvqPi

 

Radim Vojtek

Radim Vojtek je profesionální muzikant tělem i duší. Vystudoval housle a klavír na konzervatoři Jana Deyla. K tomu si ještě přidal obor ladění klavírů a příbuzných nástrojů.
Od malička se hlavně lidové muzice věnuje naplno a jak on sám říká, „hraje od nevidím do nevidím“. Jeho vášeň k muzice je tak velká, že se nám málem nepodařilo vměstnat se do jeho nabitého kalendáře muzikanta a ladiče.
V této online besedě nám zazpívá a zahraje pár písní ze svého neskutečně velkého repertoáru a popovídá o tom, jak k muzice přišel, jaký byl jeho životní příběh, co by nevidomého primáše cimbálové muziky Falešnica a jak založil hudební duo Vojodeyl.
O tom, že Slovácko odkud Radim pochází, je kraj dobré muziky a vína, nemusíme dlouze psát. Můžeme ale s jistotou říci, že tato beseda bude díky Radimově osobitosti a talentu jednou z těch, na které se nezapomíná.
Povinná výbava k besedě, je alespoň dva dotazy na Radima a alespoň dvě deci dobrého vína. 
Budeme se na vás těšit a slibujeme fantastický zážitek. Na své si přijdou všechny generace.

 

Na tuto besedu je nutné se přihlásit pomocí formuláře Microsoft. Pokud byste měli jakékoliv potíže s vyplněním formuláře, kontaktujte telefonicky Vojtěcha Železníka na tel:778768383. Ten vám s vyplněním pomůže. Případně kontaktujte pracovníka SONS ve vašem okolí. Formulář lze vyplnit z jakéhokoliv počítače, či mobilního zařízení. Není tedy třeba vyplňovat z vlastního počítače.
Po vyplnění formuláře, vám bude na email zaslán odkaz pro připojení ke schůzce. Nejpozději však hodinu před plánovaným začátkem akce. Tedy v 16:00.
V tento čas bude také schůzka zpřístupněna, pro zkušební připojení.
Formulář se vám zobrazí také po načtení QR kódu pod tímto příspěvkem.

Ve formuláři prosíme vyplňte vaši emailovou adresu, jméno a příjmení, město či obec a zda máte či nemáte zrakové postižení.

Setkáme se ve středu 13. července v 17:00 hodin v prostředí aplikace Teams. Besedu můžete sledovat na počítači, tabletu či mobilním telefonu. Pro hladký a příjemný průběh besedy je důležité, aby účastníci uměli vypnout a zapnout mikrofon. Pokud si nejste jistí, jak tuto funkci na vašem zařízení ovládat, prosíme kontaktujte Jirku Sedláčka na tel: 732876513. Rád vám poradí, jak na to.
Můžete také využít návodu na připojení, který jsme pro vás zpracovali a je umístěn na naší webové stránce. Přímý odkaz na návod: https://1url.cz/@navod_pripojeni_ms_teams
Schůzka bude přístupná od 16:00 pro vyzkoušení funkčnosti vašeho připojení. Odkaz na ni, vám bude zaslán po vyplnění formuláře, viz. Výše.

 

Těšíme se na Vás
Za tým SONS online,

Vojtěch Železník


Obrázky

QR kód pro přihlašovací formulář na tuto besedu QR kód pro přihlašovací formulář na tuto besedu