Z pera našich členů: Relaxační den v Sobotíně

Publikováno 06.04.2023 13:43 Odbočka Šumperk


Obrázek

Z PERA NAŠICH ČLENŮ:

RELAXAČNÍ DEN V SOBOTÍNĚ

 

Milí čtenáři, chtěla bych se vrátit ke dni prvního března, kdy mimochodem začíná meteorologické jaro. Probudili jsme se do sluncem rozzářeného dne.

Pro mnohé z nás to byl den, na který jsme se těšili. Sešli jsme se na autobusovém nádraží v Šumperku a odjeli do Sobotína. Ti, kteří vidí, pozorovali lyžaře na sjezdovce. Když jsme se všichni sešli (někteří přijeli auty), vešli jsme do zámeckého areálu. Užívali jsme si tři hodiny příjemného relaxu: v teplém bazénu si zaplavali, protáhli údy, ve vířivce jsme se osvěžili bublinkami, při tom popíjeli dobré nápoje dle chuti.  Také jsme  využili lehátek a také  si popovídali. Zároveň se nás sešlo hodně, kteří se mnou byli na rekondičním pobytu v Luhačovicích, a tak bylo na co vzpomínat. Potom jsme šli na oběd, na který jsme sice dlouho čekali, zato byl velmi dobrý. Domů jsme se vrátili vlakem. Děkuji všem, kteří mi pomáhali.

A ještě mi dovolte vrátit se ke dni druhého března, kdy děvčata z klubu Zábřeh se mnou oslavily mé kulaté narozeniny. Společně s paní Soňou, která klub řídí, připravily vtipné a krásné dárky, dokonce jsem dostala i živý dárek – přijela mi popřát i kamarádka Eva. Byla jsem dojatá, za vše ještě jednou děkuji a také ostatním, kteří mi přáli.

 

Děkuji, Zdenka Molíková, Zábřeh.

 

 


Obrázky