Vaření v SONS

Publikováno 27.11.2023 11:00 Odbočka Příbram


Obrázek

Vaření v SONS

Před koncem roku se vylíhl nápad na kuchařský koutek. Říkejme tomu tedy zatím, z nedostatku jiných nápadu, právě koutek kuchařů. Jelikož bychom tento koutek vedli nějak dohromady všichni tak by šlo spíše o sdílení informací, které již máme. Andrea by Vás v tomto koutku ráda seznámila s některými spotřebiči a přístroji které používá, mezi nimi například rýžovar, horkovzdušná fritéza či třeba parní hrnec.

Zkusili bychom si v těchto přístrojích vždy uvařit několik receptů a navzájem si tak ohodnotili, zda má daný přístroj přínos. Kuchařský koutek by měl sloužit i ke sdílení jednoduchých receptů, které můžeme připravit třeba i v mikrovlnce. Na pořad dne by samozřejmě přišly i recepty ze studené kuchyně či třeba i výroba domácích limonád, ledových čajů a podobně.

Ptáme se vás tedy, zda by o takový koutek byl zájem. Prosíme tak všechny, koho to zajímá, aby se ozvali na číslo nebo email kterékoli z nás a až všechny tyto podněty po Vánocích posbíráme, v lednu rozhodneme, zda má tato aktivita smysl.

Již teď však víme, že by se aktivita odehrávala pravděpodobně v pondělí a to maximálně jednou za měsíc.

Tak co vy na to?

Zdroj obrázku: www.nicepng.com