Vánoční setkání

Publikováno 15.12.2017 11:22 Odbočka Jeseník


Obrázek

Ve čtvrtek 14. 12. jsme se v počtu 22 členů odbočky sešli v čase od 13 do 17 hodin v prostorách Církve nové naděje na Vánočním setkání.

Setkání jsme zahájili prezentací novinek od firmy Adaptech. Ke zhlédnutí a vyzkoušení byly různé digitální pomůcky – čtečky, lupy, mobily, apod. Pan Kavan nás překvapil sladkou pozorností – vlastnoručně vyrobenými sušenkami. Všichni jsme si pochutnali!

Po malé přestávce následovalo přivítání všech členů a krátké zhodnocení činnosti naší odbočky. Našli jsme si také čas na společné sdílení při bohatém občerstvení.

Po 14té hodině se nám představil taneční soubor Pomněnky z Velkých Kunětic pod vedením paní Pláškové. V souboru je aktivní také náš místopředseda pan Roman Plášek.  V přestávkách na převlečení kostýmů tanečníků nám chvíli čekání zpestřil pan harmonikář z Polska.

Svým zpěvem nás přišel potěšit soubor jesenických seniorů JESEN pod vedením pana Pajera. Připravili si pro nás pásmo vánočních koled. Ve sboru je aktivní naše předsedkyně – paní Hanka Vernerová.

Závěrem patří velký dík všem vystupujícím, pomocníkům, kteří se podíleli na přípravách tohoto setkání a také všem, kteří na vánoční setkání dorazili.


Obrázky