Únorové události

Publikováno 01.03.2019 15:28 Odbočka Jeseník


Obrázek

Únor jsme si zpestřili tvořením v keramice. Ve středečních klubech jsme se věnovali nejprve vaření, kde jsme si povídali o předkrmech a některé jsme připravili a snědli. Druhý středeční klub byl věnován procvičování paměti. V dalším klubu jsme vyráběli masopustní masky a užili si spousty legrace při oblékání různých kostýmů. Připomněli jsme si masopustní tradice. Poslední únorový klub usedla do křesla pro hosta paní Bc. Alena Kalinová a povídala nám o možnostech slev pro seniory na Jesenicku.

Máme novou předsedkyni odbočky - V pondělí 11. 2. proběhlo jednání oblastní rady, na kterém byla zvolena nová předsedkyně odbočky – paní Naďa Sroková. Místopředsedkyní byla zvolena dosavadní předsedkyně paní Hana Vernerová. Gratulujeme nově zvoleným a přejeme hodně sil do jejich nové funkce.

Bowling pro obdarované aktivní členy odbočky - ve čtvrtek 28. 2. jsme se setkali v 15 hod. na společný hodinový turnaj v bowlingu. Tedy přesněji řečeno, přišli jsme se naučit, jak se hraje bowling. Z osmi přítomných nás šest hrálo bowling poprvé. Obsluha nám vysvětlila základní pravidla hry a postupně jsme se osmělili a posílali kuželky přesně mířenými ranami k zemi. S přehledem vyhrál pan Faksa. Sláva vítězům, čest všem odvážným zúčastněným. Jen škoda, že z 22 pozvaných aktivních členů přišla jen hrstka. Tak třeba příště...


Obrázky