Umístili jsme dvě psí kasičky

Publikováno 26.02.2021 12:04 Odbočka Olomouc


Obrázek

Kasičky s maketou černého vodicího pejska slouží k prezentaci problematiky zrakově postižených.  Dobrovolnými příspěvky podpoří dárci služby a aktivity pro těžce zrakově postižené občany.

Prvního z pejsků jsme ve středu 17. února umístili v Pekařství MaM v Olomouci na Horním náměstí. Pejsek má přes prosklenou výlohu provozovny výhled na Sloup Nejsvětější trojice, památku zařazenou mezi světové dědictví UNESCO.

Manažerka prodejny, paní Kurfürstová, nám ochotně vyšla vstříc, a tak pejska můžete pozdravit při nákupu v malebném centru Olomouce.

Druhý z pejsků vám od pátku 19. února dělá společnost v olomoucké prodejně „Maso-uzeniny Roman Porč“ na Nedvědově ulici (budova Zenitu). Stojí zde na pultě, přímo vedle pokladny. Díky tomu, že Vám dělá společnost při placení, mu můžete pohodlně vhodit do kasičky například vrácené drobné mince. Pan Porč, vedoucí této prodejny, nám umístěním pejska na tomto dobře viditelném místě vyšel velmi vstříc.

Za možnost umístit naše kasičky v obou provozovnách velice děkujeme!

Vážíme si toho, že i v dnešních těžších časech jsou majitelé obchodů ochotni tímto způsobem podpořit činnost naší organizace
a pomoci tak lidem s těžkým zrakovým postižením.

Pracovníci OO SONS Olomouc


Obrázky