Událo se - Diskusní klub u kávy, Cvičení na židlích a Mozkový jogging

Publikováno 05.04.2023 16:02 Odbočka Nový Jičín


Diskusní klub u kávy 

Fotokoláž z březnového Diskusního klubu u kávy.Pro hojnou účast jsme se tentokrát sešli v prostorách školícího střediska Kvic na Štefánikově ulici. S některými z vás jsme se viděli od Vánoc poprvé. Povídali jsme si o připravovaných aktivitách, nových pomůckách, na které se někteří z vás těšíte, o zdraví a dalších tématech z běžného života. Nechybělo ani drobné občerstvení. Další Diskusní klub nás čeká první čtvrtek v květnu.

Cvičení na židlích

Jemné protahovací cviky soustředěné především na uvolnění krční páteře, ramen a paží jsme procvičili při prvním setkání. Pro zpříjemnění cvičení jsme použili také pomůcky jako je pás na cvičení a molitanový balónek.

Toto cvičení probíhá 2x za měsíc, vždy každé první a třetí úterý v měsíci od 10:00 v prostorách naší odbočky.

Mozkový jogging

Pro mozkový jogging jsem si tentokrát připravila vědomostní kvíz. Pro lepší zábavu jsem účastnice rozdělila do dvou týmů a zpestřila jsem kvíz hrou. Za každou správnou odpověď měl tým šanci hodit kostkou a posunout svou týmovou figurku na hrací ploše hmatového Člověče nezlob se o hodnotu hozených bodů.  V souboji se utkal tým Marušky a tým Příboračky. Oba týmy získaly jednu výhru a jednu prohru a došlo tak k remíze.