Turnaj O šumperský pohár 2017

Publikováno 13.12.2017 11:38 Odbočka Šumperk


Obrázek

 

 

 

 

 

 

 

TURNAJ „O ŠUMPERSKÝ POHÁR“

2017

 

 

Každý rok pořádáme u příležitosti Dne nevidomých sportovně zaměřenou akci – turnaj v showdownu „O šumperský pohár“ Letos toto utkání připadlo na sobotu 2. prosince 2017 a opět se odehrálo v prostorách naší odbočky SONS Šumperk. Zúčastnit se přijelo 16 natěšených hráčů z nejrůznějších koutů naší republiky i ze Slovenska a dohlíželi na ně 4 rozhodčí.

V turnaji se utkali zástupci oddílů NŠK Rosina, SK Sigma Olomouc MŽ, SK ZP Baník Ostrava, TJ Jiskra Kyjov a ŠK Levoča. Souboje mezi hráči probíhaly na dvou stolech a každý ukázal, co v něm je. Vyhrát však mohl pouze jeden z nich. Tentokrát štěstí padlo na šumperského člena Jana Řežuchu zastupující oddíl SK Sigma Olomouc, MŽ, druhé místo obsadil David Hájek ze stejného oddílu a na třetím místě skončil Dušan Milo z NŠK Rosina.

I když se u soupeřů projevila soutěžní rivalita, atmosféra byla uvolněná, přátelská a všichni se skvěle bavili. O plynulý a bezchybný průběh i o dobrou náladu hráčů se postarali pracovnice odbočky a dobrovolníci, kterým tímto velmi děkujeme.

Poděkování také náleží městu Šumperk a Zdravotní pojišťovně Ministerstva vnitra za dárky pro účastníky turnaje.

 

Libuše Skálová


Obrázky

01 01
02 02
03 03
Dušan Milo Dušan Milo
David Hájek David Hájek
Jan Řežucha Jan Řežucha
04 04