TAJNÝ ZÁJEZD 2020

Publikováno 16.09.2020 08:27 Odbočka Česká Třebová


Obrázek

Tajný zájezd

Dne 5.9.2020 v ranních hodinách bylo před oblastní odbočkou v České Třebové živo. Začali přicházet odvážlivci, kteří se nebojí vyrazit s námi do neznáma, sešlo se nás krásných 31.

Konal se již tradiční Tajný zájezd.

V 6:30 na místo určení dorazil autobus, do kterého jsme se dle zasedacího pořádku nastoupili a mohli jsme vyrazit vstříc dobrodružství. Cestou jsme zastavili, ještě na dvou smluvených stanovištích, kde se přidali další dobrodruzi.

Účastníci bedlivě sledovali cestu a snažili se odvodit, kam asi jedeme. Z jejich soustředění je občas vyrušil vedoucí zájezdu, který nás informoval o zajímavostech, kolem kterých projíždíme. Přibližně o půl deváté autobus zastavil u prvního cíle. Byla jím Květná zahrada v Kroměříži. V této kráse jsme strávili 2 hodiny. Každý, dle svého zájmu, si mohl projít zahrady. K vidění toho bylo mnoho. Někteří čas trávili u vodních prvků. Jiné zaujala výsadba květin do nejrůznějších ornamentů a  barevných odstínů. Snad každý však využil možnost podívat se na tu nádheru z vyhlídky na kolonádě. A ti co ráno nestačili vypít své kafe, našli útočiště v místní čokoládovně. Určitě bychom tu vydrželi i déle, ale my jsme měli před sebou ještě další cíl.

Čekalo nás nádherné lázeňské město Luhačovice. Cestou se ještě vedoucí snažil zmást ty, co již tušili, ale marně.

V Luhačovicích byl volný program a tak si mohl každý užít lázeňské město po svém.

Většina z nás šla zhodnotit nově zrekonstruovanou kolonádu. Celý den nás provázelo krásné slunečné počasí a letní teploty.

Cestou domů jsme se ještě stavili pro bonus z výletu v podobě Olomouckých tvarůžků. A pak již sláva nazdar výletu, ... .

 

Věřím, že se výlet líbil a těším se na viděnou příště.

 

Fotografie naleznete na odkazu níže.

www.sonsct.rajce.idnes.cz/