Spolupráce s Audiotekou

Publikováno 06.04.2021 10:42 Odbočka Olomouc


Obrázek

Audioteka

Audioteka je největší digitální platforma s audioknihami v České republice. Na tuzemském trhu působí téměř deset let a v současnosti nabízí skoro 6 000 titulů různých žánrů. Vedle české literární klasiky, detektivek
a cestopisů jde například o literaturu faktu, díla zaměřená na seberozvoj, sport či zdravý životní styl. 

Audioteka se zaměřuje také na tzv. superprodukce, která posluchačům poskytuje nevšední zážitek. Jedinečnou atmosféru děl jako jsou Vlastníci nebo Mistr a Markétka přibližuje zpracování, které je
o několik úrovní výše, než jste zvyklí u klasických audioknih. Postavám propůjčují hlasy známí interpreti, například Jiří Lábus, Martin Myšička, Iva Janžurová nebo Taťjana Medvecká. Vedle skvostných hereckých výkonů vás ale nadchnou i speciální zvukové efekty a hudební kulisy.
O kvalitě zpracování se můžete přesvědčit ještě předtím, než si audioknihu zakoupíte. U každého titulu Audioteky totiž najdete až 50 minutovou ukázku.
Poslech na míru umožňuje aplikace Audioteka, která dává přístup k audioknihám i mimo připojení k internetu. Více o novinkách i titulech najdete na www.audioteka.cz.

Spolupráce s Audiotekou začala ve druhé půlce února, kdy jsme připravovali Velikonoční kvíz, který jsme pojali jako soutěžní. Audioteka nám jako výhru pro tři nejúspěšnější luštitele nabídla unikátní kódy k získání audioknihy zdarma dle vlastního výběru. Tím ale spolupráce nekončí. Pro osoby s těžkým zrakovým postižením Audioteka poskytla také slevový kód ve výši 10 % z celého nákupu, který je platný až do 30. 6. 2021.

Tímto bychom tedy chtěli co nejsrdečněji poděkovat celému týmu Audioteky za jejich podporu a vstřícnost. Věříme, že jejich audioknihy udělají radost nejen výhercům Velikonočního kvízu, ale také spoustě dalším lidem z komunity osob se zrakovým postižením.

Pracovníci Oblastní odbočky SONS Olomouc