Společenský večer naší odbočky

Publikováno 10.04.2019 15:36 Odbočka Šumperk


Obrázek

 

 

 

 

 

 

SPOLEČENSKÝ VEČER NAŠÍ ODBOČKY

 

První dubnovou sobotu vyvrcholily několikatýdenní přípravy společenské akce, kterou pořádáme jednou ročně pro své členy a příznivce. Stejně jako předchozí roky, i letos jsme se sešli, a to již po sedmé, v sálu šumperského hotelu Grand a opět jsme se skvěle bavili. Za zábavou dorazilo téměř 100 lidí a tento velký zájem nás pracovníky mile překvapil.  

O hudbu se postaral pan Ivan Zela, který společně se svou partnerkou nabídl účastníkům rozsáhlý výběr známých písníček a taneční parket nezůstal dlouho prázdný. K tanci se dostali všichni, bez ohledu na to, zda viděli či neviděli. Brzy byla zábava v plném proudu. Odevšad bylo kromě hudby slyšet rozhovory, smích a celý prostor sálu prostoupila úžasná a uvolněná atmosféra.  

A aby to byl Společenský večer jak se patří, došlo také na losování o věcné ceny. Každý měl možnost anonymně losovat a odnést si domů krásný dáreček.  

Po skončení losování se někteří pomalinku chystali zpět do svých domovů. Ti, co jim zbývala energie, ještě strávili nějakou chvíli na parketu a po půlnoci se také rozloučili. I přesto, že s přípravou máme spoustu práce, která není na první pohled vidět, se do organizování pouštíme rádi a máme obrovskou radost, když se nám to vrátí v podobě kladných ohlasů a velkých pochval. Pozitivní reakce a čím dál větší zájem nás utvrzují v tom, že má smysl v pořádání Společenského večera nadále pokračovat.

 

Všem, co nám pomohli se zajištěním plynulého průběhu a se zajištěním dárečků, velmi děkujeme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Obrázky