Setkání členů na Kolibě v Hosticích

Publikováno 17.06.2020 15:09 Odbočka Šumperk


Obrázek

 

 

 

 

Setkání členů na Kolibě v Hosticích

 

 

 

Krásné prostředí a ještě krásnější počasí nám v sobotu 13. 6. 2020 vytvořilo naprosto perfektní podmínky pro realizaci setkání, které každoročně připravujeme v rámci spolkové činnosti na Kolibě v Hosticích nedaleko Rudy na Moravě. Už už to vypadalo, že tato mezi členy velmi oblíbená akce vůbec neproběhne, avšak usmálo se na nás štěstí v podobě uvolňování nařízených opatření a nakonec jsme se mohli společně potkat. Samozřejmě nám jako organizátorům šlo hlavou, zda setkání odložit nebo úplně zrušit. A právě naši členové, příznivci, velký zájem a příznivé okolnosti byli důvodem, proč jsme se neuchýlili k žádným radikálním

řešením a vše udělali tak, jak bylo původně naplánované.

Setkat jsme se měli u Koliby v 13 hodin, aby měl každý dostatek času se pobavit a posdělovat si navzájem své zážitky. Proto nás velmi mrzí, že hodně účastníků bylo nedochvilných a s oficiálním zahájením se muselo čekat až do 14:30, což je obrovská škoda.

A v Hosticích se stalo zvykem se pořádně rozšoupnout. A tak po uvítání přišel na řadu zábavný program pro zasmání. Naše šikovné pracovnice se ujali soutěže o nejoriginálnější roušku, zasypaly všechny bez výjimky vtipnými hádankami a postaraly o navození bezstarostné nálady. Nadaní členové a dobrovolníci se chopili hudebních nástrojů a rozezpívali celé hostické shromáždění. Poté nastal čas na dlouho očekávané porce grilovaného selátka, které je rok co rok součástí tohoto přátelského setkání.

Ukázalo se, že odpoledne strávené mimo své domovy ve společnosti dalších lidí, bylo pro mnohé jakýmsi únikem z jinak obyčejného a stále stejně probíhajícího dne. Vidět to šlo hlavně na tom, jak se všichni skvěle bavili a užívali si každé chvilky. Věříme, že se všem akce líbila, a že nám bude prominuto i počáteční zdržení kvůli očistě dezinfekcí.

Za poskytnutí věcné ho daru, kterým byla rychlovarná konvice děkujeme firmě GROUPE SEB ČR, s.r.o. Příprava teplých nápojů byla hned o poznání rychlejší.

 

 

 

 

 

 


Obrázky