Sešli jsme se v Jilemnici

Publikováno 10.07.2018 15:22 Hluší Zdeněk


Obrázek

Šest vodicích psů v činné službě, dvě vodicí důchodkyně, pár dalších pejsanů různých ras, a samozřejmě členové KDVP, východočeských a brněnských odboček SONS, jejich rodinní příslušníci a přátelé - to bylo osazenstvo jilemnického hotelu SUMÓ ve dnech 5. - 8. července 2018.

Akci organizovala předsedkyně KDVP Renata Moravcová.

Pro milovníky historie a literatury byly připraveny návštěvy zdejšího muzea s řadou expozic beseda s paní Eliškou Pilařovou, kterou mnozí známe z pořadů Českého rozhlasu. Ta nám také věnovala text své knížky "Co vy na to, pane Rais", která bude co nevidět zařazena do Knihovny digitálních dokumentů SONS.

Všichni jsme využili možnost procházet se malebným městečkem, posedět v některé z cukráren či restaurací, projít se po naučné stezce, zaplavat si v blízkém bazénu nebo relaxovat v solné jeskyni.

Samozřejmě nechybělo ani společné zpívání, vyprávění veselých příhod, nebo třeba výměna zkušeností.

Za fotografie děkujeme panu L. Votápkovi.

manželé Krajíčkovi z Lovosic


Obrázky

Sešli jsme se v Jilemnici... Sešli jsme se v Jilemnici...
Společné foto před zámkem Společné foto před zámkem
Některé exponáty jsme si mohli prohlédnout hmatem Některé exponáty jsme si mohli prohlédnout hmatem
Po prohlídce části expozice se pan doktor Luštinec nechal s našimi pejsky vyfotografovat u Metelkova mechanického betlému a svolil ke zveřejnění tohoto obrázku Po prohlídce části expozice se pan doktor Luštinec nechal s našimi pejsky vyfotografovat u Metelkova mechanického betlému a svolil ke zveřejnění tohoto obrázku
O společné psí foto naši čtyřnožci zájem neměli a jak si můžete všimnout, dávali to patřičně najevo :-) O společné psí foto naši čtyřnožci zájem neměli a jak si můžete všimnout, dávali to patřičně najevo :-)