Sejkory u Jirky v Roketnici

Publikováno 04.11.2016 22:05 Odbočka Semily


Obrázek

Ve čtvrtek 3.11. jsme se sešli v Dolní Rokytnici nad Jizerou – chalupa Večerník, u našeho pracovníka Jirky, kde jsme při průběžném pečení a pojídání sejkor oficiálně zakončili letní - turistickou, sezonu. Přes zejmu budeme své čtvrteční akce pořádat především v klubovně v budově okresního archivu. Samozřejmě, že občas vyrazíme i mimo klubovnu, abychom předešli ponorkové nemoci a nelezli si časem na nervy, ale to budou jenom takové krátké výlety a akce v okolí. Též bude plánována i nějaká ta výtvarná činnost, bowling a také bychom chtěli v předjaří absolvovat pobyty v Solné jeskyni. Hlavní těžiště činnosti v zejmě však bude klubová činnost a vaření s nácvikem a procvičováním samostatnosti a soběstačnosti, kdy ti koukaví povedou nás, co jsme na tom se zrakem daleko hůře a mizerně nebo nevidí vůbec. Ale protože je vše o penězích, které jsou vždy až na prvním místě, tak naše činnost a jednotlivé akce budou záviset na štědrosti sponzorů a jejich finančních darů, příp. i dotacích Nadací, které oslovíme. Jiné zdroje financování pro naši činnosti bohužel nemáme.
O dobrou náladu se nám po celou dobu staral náš velký sympatizant, příznivec a kamarád Honza z Hradce Králové, který nám přijel zahrát na kytaru. Cestu autem si naplánoval tak, aby mohl naložit a přivézt do Rokytnice naše členy bydlící v Dolních Štěpanicích a ve Víchovské Lhotě. Po ukončení je zase odvezl domů a pokračoval zpět do Hradce.
Akce to byla velice hezká, všichni isme se nádherně bavili a ti, co umí zpívat si zazpívali společně s Honzou. Ale čas neúprosně běžel a skutečně v tom nejlepším jsme museli přestat, abychom stihli autobus odjíždějící v 15,41 hod. z Rokytnice do Semil.

.


Obrázky