Sedmý díl online čtenářského klubu

Publikováno 13.02.2024 10:05 Železník Vojtěch


Obrázek
Začíná: 03.04.2024 17:00
Končí: 03.04.2024 18:30
Kde:

Pozvánka na 7. díl online čtenářského klubu

Přijměte pozvání na 7. díl online čtenářského klubu.

KDY: středa 3. dubna od 17:00

KDE: v aplikaci Teams – přihlašovací formulář na tomto odkazu: 
https://1url.cz/@prihlaseni_7_ctenarsky_klub

 Čtenářský klub

Zveme všechny literární nadšence do sedmého dílu Čtenářského klubu.
Na tento díl jsme si zvolili téma „Hudba“. Téma je otevřeno dokořán, takže může jít klidně o životopis hudebníka, skladatele, či kniha jakkoliv se hudby týkající.
Jeho cílem je přečtení knihy na toto téma, její představení a zhodnocení ostatním účastníkům. Vítán je Váš upřímný názor, jak pozitivní, tak i negativní, na knihu, autora nebo jakékoli připomínky nebo asociace k Vámi prezentovanému dílu.
Vítáni jsou i hosté, kteří se minulých dílů neúčastnili. Můžete jen poslouchat a klidně se také zapojit do diskuse o prezentovaných dílech.
Tuto aktivitu můžeme chápat také jako inspiraci pro své další čtení.

V posledním čtvrtém dílu se nám osvědčilo zvát hosta, který vládne hlasovým projevem a přednesem. A proto i nyní se můžete těšit na zajímavé překvapení.
Těšíme se na literární diskusi a zajímavosti.

Na tuto besedu je nutné se přihlásit pomocí formuláře Microsoft Teams. Pokud byste měli jakékoli potíže s vyplněním formuláře, kontaktujte telefonicky Petru Trunečkovou na tel: 736 671 586. Ta Vám s vyplněním pomůže. Případně kontaktujte pracovníka SONS ve Vašem okolí. Formulář lze vyplnit z jakéhokoli počítače či mobilního zařízení. Není tedy třeba vyplňovat z vlastního počítače.
Po vyplnění formuláře Vám bude na e-mail zaslán odkaz pro připojení ke schůzce. Nejpozději však hodinu před plánovaným začátkem akce, tedy v 16:00. 
V tento čas bude také schůzka zpřístupněna pro zkušební připojení.
Formulář se Vám zobrazí také po načtení QR kódu pod tímto textem.

Místnost v Teams bude přístupná od 16:00. Od této doby do 17:00 je dobré využít k vyzkoušení funkčnosti připojení a mikrofonu. Po 17:00 hodině již nemáme kapacitu tyto záležitosti řešit. Děkujeme za pochopení.

Můžete také využít návod na připojení, který jsme pro Vás zpracovali a je umístěn na naší webové stránce. Přímý odkaz na návod je zde: https://1url.cz/@navod_pripojeni_ms_teams
Odkaz na schůzku vám bude zaslán po vyplnění formuláře, viz. výše.

 

Těšíme se na Vás!

Za tým SONS online

Vojtěch Železník

 


Obrázky

QR kód pro načtení přihlašovacího formuáře QR kód pro načtení přihlašovacího formuáře