SONS Šumperk na Kolibě v Hosticích

Publikováno 17.06.2018 15:53 Odbočka Šumperk


Obrázek

 

 

 

 

 

 

 

SONS ŠUMPERK NA KOLIBĚ V HOSTICÍCh

 

 

V sobotu 16. 6. 2018 se konalo setkání členů a příznivců naší šumperské odbočky v krásném prostředí na Kolibě v Hosticích. Toto neformální setkání pořádáme již několikátým rokem a stále se těší velkému zájmu.. Letos jsme se sešli v počtu téměř 60 lidí a společně jsme strávili slunečné sobotní odpoledne.

Jakmile všichni dorazili na místo, akce byla zahájena. Grilovalo se selátko, probíhaly zábavné soutěže, hrálo se na harmoniku, někteří vedli zajímavé diskuse a objevilo se i malé velké překvapení. Na setkání přijal totiž pozvání i Radek Žalud – nevidomý populární zpěvák. Poté, co jsme si s ním zazpívali první píseň, hned bylo jasné, že se zpěvem jen tak neskončí. Nakonec se Radek postaral o hudební program a lidé byli nadšení. Zpěv se jim líbil tak moc, až začali tancovat a vůbec jim nevadilo, že pod nohama nemají parket, nýbrž trávník.

Hostická Koliba nabízí dokonalé zázemí pro tento druh akce. Těší nás, že jsme našim nevidomým a slabozrakým členům, jejich rodinným příslušníkům a příznivcům měli možnost právě na tomto překrásném místě zprostředkovat nezapomenutelné chvíle u dobrého zpěvu, jídla i pití a ve společnosti nejbližších.

Věříme, že se za rok opět v hojném počtu setkáme. Už teď se těšíme.

 

 

 

 

 


Obrázky