Rozbalili jsme si první letošní dáreček

Publikováno 14.12.2019 15:19 Odbočka Kyjov


Obrázek
 
Pro členy našeho Fit clubu jsme připravili vánoční dárek, který byl do poslední chvíle zahalen tajemnem, tak jak to u těch pravých dárků bývá. V den konání se až na nádraží dozvěděli cíl cesty - Olomouc. Na místě samém - Centrum pohybu - co je čeká.
Strávili jsme dvě hodiny intenzivním pohybem, pod vedením dvou lektorek. Na té první nás fyzioterapeutka provedla cviky na posílení hlubokých zádových svalů, koordinace, kloubní pohyblivosti, prostě to, co v našem věku hodně potřebujeme a po čem se druhý den budeme cítit krásně svěže - což se potvrdilo. Druhá část byla věnována cvičení s nářadím - balanční deska Woudie, vibrační pomůcka Smovey a pružná tyč flexi-bar. To jsou pomůcky, které mimo jiné vedou ke zlepšení balančních a koordinačních dovedností, což zvláště při ztrátě zraku je třeba posilovat. A další překvapení bylo od cvičitelek - každý jsme dostali dáreček - CD a svíčku - díky moc.
Na závěr jsme si zašli do indické restaurace na bufetové vegetariánské menu s bezedným talířem a cestou na vlak jsme se prošli ztemnělými olomouckými vánočními trhy.
 
 
 

Obrázky