Proměňte své nákupy v dobrý skutek a podpořte naší organizaci

Publikováno 11.01.2021 13:17 Odbočka Tábor


 

Nakupujete fyzicky anebo přes e-shopy? Teď by se docela hodilo využít objednávání přes obchody na internetu, kde můžete spojit příjemné s užitečným. Givt.cz umožňuje nakoupit a ještě k tomu přispět.

Nejprve zvolíte, komu chcete pomáhat a pak nakupujete, jak jste zvyklí. Z každého nákupu pošle internetový obchod určité procento na dobrou věc jako poděkování a vy nezaplatíte nic navíc.

Existuje více než tisíc partnerských e-shopů, například MALL.cz, Baťa, Datart, AboutYou, Albi, Dr. Max a další, které jsou v tom s nimi a několik tisíc dobročinných organizací, kterým můžeme pomáhat. Seznam obchodů doporučujeme projít přímo na www.givt.cz. Také si můžete do počítače nainstalovat pomocníka při návštěvě e-shopu, který vás upozorní, že můžete pomáhat.

Jak to tedy funguje? Na internetu vstupujete přes stránku givt.cz. Zadáte e-shop, kde chcete nakupovat (např. Knihy Dobrovský) a pak organizaci, kam chcete přispívat (např. SONS) a kliknete na „zahájit nákup“. Buď se můžete registrovat anebo můžete přispívat anonymně. Nakoupíte, odešlete objednávku a část útraty neboli vybraná procenta pošlou vybrané neziskovce na sbírkový účet. Nezaplatíte nic navíc. Pokud nejste zastáncem nakupování na internetu, určitě máte alespoň někoho ve svém okolí, kdo tímto způsobem nakupuje. Budeme rádi, pokud ho informujete o této možnosti pomoci. Děkujeme.