Program akcí SONS Příbram - červenec - srpen 2022

Publikováno 01.07.2022 07:30 Odbočka Příbram


Obrázek

Vážení členové a příznivci SONS Příbram,

přes léto se kvůli dovoleným naše pravidelné aktivity utlumí. Rozloučíme se na chvíli se zdravotním cvičením a pravidelnými sedánky v sociálně právní poradně, s promítáním komentovaných filmů i audioknihami.

  1. července a 15. srpna Vás zveme na společné procházky po okolí, pokud nám to počasí dovolí. V případě zájmu vymyslíme společný cíl.

I přes léto můžete dál individuálně navštěvovat procvičování čtení a psaní Braillova písma nebo samostatné tréninky ve zvukové střelbě a angličtinu. Jen prosím počítejte s tím, že nebude kvůli čerpání dovolených tolik volných termínů. Zavolejte a domluvíme se.

Pokud byste rádi něco podnikli nebo potřebovali, abychom za Vámi přišli domů, neváhejte nás kontaktovat a určitě vymyslíme společné řešení. Naše sociálně právní poradna je Vám po předchozí domluvě samozřejmě také nadále k dispozici.

Pondělky, kdy Vám budeme na odbočce k dispozici, jsou následující: 18.7., 1.8., a 8.8.

Stále také nabízíme služby naší dobrovolnice Jitky, která k Vám ráda zavítá na návštěvu. Moc pěkně předčítá nebo Vás může vzít na procházku. Dejte nám vědět v případě zájmu dopředu na číslech: 778 702 405, 775 438 194 nebo na e-mailu: pribram-odbocka@sons.cz

Užijte si léto a v září se opět budeme těšit na pravidelná setkávání při zajímavých aktivitách. Po červnovém úspěchu si určitě zopakujeme tvoření triček. Čekají nás nové zajímavé hry, audioknihy a filmy s audio-popisem. Ve spolupráci s knihovnou se budeme mít možnost účastnit zajímavých besed a přednášek, vytáhneme opět Showdown a zajdeme zase za kulturou do divadla.

Kontakty:

Adresa: SONS ČR, z. s.  OO PŘÍBRAM, Žežická 193,

261 01, Příbram 7

E-mail: pribram-odbocka@sons.cz

 

Pracovnice:

Radka Lienertová, DiS. (vedoucí pracoviště a sociálních služeb)

tel.: 775 438 194

e-mail: lienertova@sons.cz

 

Andrea Hlaváčková, DiS. (sociální pracovnice, předsedkyně odbočky)

tel.: 778 702 405

e-mail: hlavackova@sons.cz

 

Jana Dvořáčková (asistentka, redaktorka Informátoru)

tel.: 770 197 299

e-mail: dvorackova@sons.cz

 

Web: www.sons.cz/pribram                  www.bilapastelka.cz

 

Těšíme se na Vás!

SONS Příbram