Přijďte si pro kapesní dezinfekci proti virům!

Publikováno 18.05.2020 15:35 Odbočka Trutnov


Pro osoby se zrakovým postižením zajistila Nadace prof. Vejdovského za podpory dalších organizací a firem 4 000 ks dezinfekce na ruce, kterou je možné okamžitě kdekoliv použít a během jedné minuty ochránit své zdraví proti všem druhům virů vč. SARS-CoV-2 a bakteriím.

 

Distribuce a instruktáž k dezinfekci bude od 18. 5. 2020 probíhat skrze oblastní odbočky Sjednocené organizace nevidomých a slabozrakých ČR, z.s.

(SONS). U nás na odbočce v Trutnově máme také dezinfekci k dispozici, tak neváhejte a přijďte.

Dezinfekci v 50ml nebo 100ml balení obdrží osoba se zrakovým postižením bez ohledu na to, zda se jedná o člena naší organizace či nikoliv.

 

Na pořízení dezinfekce se finančně podílely Nadace prof. Vejdovského částkou 121.000 Kč, Nadační fond Sberbank částkou 71.000 Kč a Nadace ČEZ částkou 50.000 Kč, kterým tímto mockrát děkujeme za obrovskou vlnu solidarity a vstřícnosti. Za velkou podporu při zajišťování dezinfekce chceme dále poděkovat firmám Nadace prof. Vejdovského, K2pharm, Aveflor, a.s., a.s., OP papírna (člen skupiny Delfort), TopraTrade a Kalvei a mnoha báječným lidem, kteří si nepřáli být jmenováni, protože chtěli "jen" pomoci.

 

Nákup dezinfekce pro distribuci v srpnu, kdy plánujeme 2. kolo, můžete podpořit svou účastí na virtuální sportovní akci Smejkalovky pomáhají - VI.ročník v období od 18. do 21. května 2020, případně jinou formou podpory - více informací na facebookových nebo webových stránkách Nadace prof.Vejdovského www.inpv.cz .

 

VŠEM DÁRCŮM MOC DĚKUJEME!!!

 

Kdo máte o dezinfekci zájem, tak rádi předáme, ale raději nejdříve zavolejte, abychom se domluvili na termínu.

 

mob: 778 702 410