Předvánoční posezení s tombolou

Publikováno 14.12.2023 12:00 Odbočka Příbram


Obrázek

Poslední společné setkání roku 2023 se u nás na odbočce konalo 11. prosince. Náš celodenní program byl opravdu bohatý. Hned ráno jsme ozdobili stromeček. Ozdoby ruční výroby – představte si větší vločky vyřezané a vystříhané z tenkého plátku světle zelené pryže se střídaly s kupovanými – červenými a zlatými lesklými koulemi. Použili jsme i kratší světelný řetěz na baterie a ozdobný chundelatý lesklý stříbrný na dozdobení.

Následovalo balení a číslování cen do tomboly, příprava lístků a příprava tajemných balíčků pod stromeček.

Na stole vonělo cukroví a sušenky, připravena byla káva, čaj a minerálky. Během dopoledne nás navštívilo asi dvacet lidí, kteří si lístky, z nichž všechny byly výherní, rozebrali během chvilky. Cen bylo přes padesát a obsahovaly většinou knihy, keramiku, dobroty a dekorační drobnosti.

V průběhu dne si někteří z nás zkusili i výrobu ozdob z tvrdnoucí hmoty. Souběžně s tím ještě probíhalo předvánoční doučování obsluhy telefonu.

Radka opět nezklamala a doprovodila zpěvu chtivé klienty, milovníky koled na kytaru.

Myslíme, že se poslední setkání vyvedlo, protože jsme se rozcházeli až poměrně pozdě. Rozdalo se cukroví, uklidilo se a už zbývala jen cesta domů, slibované volno a vánoční klid.

Těšíme se na další podobná posezení.

Do roku 2024 všem přejeme hlavně pevné zdraví a nervy a do budoucna především klid.

Odbočka Příbram


Obrázky