Představujeme...

Publikováno 05.02.2019 03:47 Odbočka Kyjov


Obrázek

Důslední jsme byli i při výběru zdánlivě obyčejných věcí jako jsou kastroly a hrnce. Takže u nás se můžete seznámit s různými druhy provedení tohoto nádobí. Můžete si vyzkoušet, zda silikonový okraj pokličky opravdu je tak funkční, zda důmyslně řešená poklička i s odkládacím výřezem je tak důmyslná. Můžete si vyzkoušet jak se pracuje a ovládá se robot, ponorný mixér. Určitě vás nadchne geniálně řešený gril a jednoduchost obsluhy kávovaru.

S těmito novinkami už se naši členové měli možnost seznámit na malé prezentaci, kterou jsme pro ně připravili. Nejen že si mohli každý kousek osahat, prohlédnout rukama, ale názorně proběhla i jejich obsluha s následnou ochutnávkou. Byl to takový maxiboj chutí, ale nikomu nevadilo že namíchal dobrou kávu s grilovaným masíčkem, které pak doplnil o zdravé smoothie, zeleninový salát a zakončil sladkou, šlehačkovou tečkou.

Ještě nám chybí spousta drobných udělátek, ale to nebrání, abychom ve spolupráci s instruktory Tyfloservisu začali rozbíhat kurzy sebeobsluhy přípravy stravováním na kterých naši členové získají jenem nové dovednosti, ale i nové zkušenosti s obsluhou těchto nových pomocníků a kdoví, třeba některých z nich najde své místo i u nich v domácnosti.


Obrázky