Pozvánka na pobyt v Modré - 14. - 19. května

Publikováno 23.04.2018 13:26 Vidmarová Běla


Obrázek

V květnu se všichni účastníci další akce KDVP budou už balit, a protože  je ještě pár volných míst, píši vám několik informací o pobytu na Slovensku. Třeba se ještě rozhodnete přidat se k nám.

Pobyt V Modré:

Od pondělí 14.  do  19. května 2018 proběhne týdenní pobyt v Modré, která je vzdálená asi 30 km od Bratislavy. Ubytováni budeme v penzionu, ve dvou a třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. Z Bratislavy nás na místo doveze připravený autobus. Podrobný program obdrží všichni přihlášení, já dnes jen prozradím, že se můžeme těšit na návštěvu Děvína, samotné Bratislavy a jeden den strávíme ve Vídni, kde se nám bude věnovat průvodce, aby o nás bylo dobře postaráno. Každé ráno bude připraven masér a záleží již na vás, zda využijete jeho služby. Něco pro své zdraví uděláme i ve Sportovním Euro Centru, kde zjistíte, že stačí tak málo, abyste ulevili svému tělu. I když na žádné velké koupání to v květnu asi nebude, tak i přesto bude jeden náš výlet mířit na  Sennec. No, čeká toho na nás moc a doufám, že si užijeme  prima týden. Cestu do Bratislavy a zpět budeme absolvovat vlakem.

PROGRAM:

Pondělí 14. 5. 2018

Odjezd: Praha Hl. n. 9. 51 hodin. EC 277 Metropolitan. Příjezd do Bratislavy v 13.50 hodin.

 Sobota 19. 5. 2018

Odjezd: Bratislava Hl. n.  10.10 hodin. EC 172 Hungaria. Příjezd do Prahy ve 14. 07 hodin.

 Připraven pro nás bude jeden vagón soupravy. Zastávky na trase, kde můžete přistoupit, jsou Kolín, Pardubice, Brno a Břeclav. Cena za jeden den ubytování a snídani je 10.5 EURO. Co vše si z připraveného programu vyberete, bude jen na vás, a tak i další placení bude mít každý jiné. Podařilo se i domluvit některé naše návštěvy bez jakékoliv úhrady. Jízdenka bude hromadná tam i zpět, takže  tuto starost můžete pustit z hlavy.

Pokud  se vám nabídka KDVP líbí, tak musíte udělat jen jednu věc, a to nahlásit se do 2. května na kontakty: renata.dobruska@seznam.cz, nebo na mobil: 732 262 600.

Celý pobyt pro vás chystají  Petr Tojnar, děkan místní farnosti, který zde dlouhá léta žil Aubustín Slaninka a Renata s Xantem.