Pozvánka na informační besedu - ČASOPISY REDAKCE ZORA

Publikováno 21.01.2022 15:01 Odbočka Jeseník


Obrázek

Ve středu příštího týdne slaví Zora svátek a naším dárkem redakci Zora je uskutečnění besedy, na které Vás chceme seznámit s kompletní nabídkou jejich časopisů.

Redakce Zora nabízí časopisy ve formátech, které jsou přístupné lidem se zrakovým postižením. První formát je tištěný, formou zvětšeného černotisku nebo bodového písma. Další možností je zvukový formát časopisu, ke kterému se lze dostat přes internetové rozhraní redakce, přihlášením přes Vaše přihlašovací jméno a heslo, nebo zasíláním časopisů na Vaši poštovní či e-mailovou adresu na flesh či CD discích nebo ve formátu MP3. Poslední možností je zasílání časopisů v elektronické textové podobě txt. vstřícné pro počítačové odečítače a čtečky.

Časopisy jsou různého zaměření a tématu. Největší záběr témat nabízí časopis Zora, časopis Ema je obsahově zaměřen na ženy, Obzor se věnuje oblasti intimity, zdraví a harmonie, apod. – do kompletní nabídky se můžete začíst na www.sons.cz/zora

Všechny formáty budou k prohlédnutí a poslechu na středeční besedě 26. ledna 2022 od 14 hodin v kanceláři SONS ČR, z. s., OO Jeseník. 

Nemůžete-li se zúčastnit středeční besedy, nabízím možnost zapůjčení celého kompletu nakladatelství Zora za uplynulý rok do Vaší organizace/zařízení. Dále nabízím možnost besedy k časopisům Zora ve Vaší organizaci.

V případě zájmu o objednávku předplatného Vám ráda poradím. Ceny jednotlivých časopisů jsou velmi vstřícné – např. časopis Zora vychází každý měsíc a roční předplatné činí 156,- Kč.

Na setkání s Vámi se těší Petra Trunečková.


Obrázky